HERTZ Auckland Airport Domestic Terminal
10
00
10
00
Kereta Sewa

HERTZ Auckland Airport Domestic Terminal

Kereta sewa terbaik di Auckland Airport Domestic Terminal (AKL), New Zealand. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

HERTZ Auckland Airport Domestic Terminal

HERTZ kereta sewa di Auckland Airport Domestic Terminal

HERTZ di Auckland Airport Domestic Terminal
HERTZ
HERTZ
8
/10
Sangat Baik
8.2
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
7.8
/10
Kebersihan
7.7
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8.4
/10
Proses pengambilan kereta sewa
7.7
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 25+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Auckland Airport Domestic Terminal

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Hertz Car Hire di Auckland Airport Domestic Terminal telah diulas oleh 100+ pelanggan dengan rating 8.4/10. Kereta termurah dari Hertz Car Hire di Auckland Airport Domestic Terminal adalah Toyota Corolla kereta sewa kelas Kompak. Harganya cuma USD48.75 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Ekonomi di Auckland Airport Domestic Terminal dan kereta sewa kelas SUV di New Zealand. Kereta Ekonomi paling murah dari Hertz Car Hire di Auckland Airport Domestic Terminal adalah Holden Barina untuk USD71.40 sehari. Kereta SUV paling murah dari Hertz Car Hire di Auckland Airport Domestic Terminal dibawakan oleh Toyota Rav4 untuk USD59.87 sehari.

  Keddy-By-Europcar adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Auckland Airport Domestic Terminal dengan purata skor rating adalah 8.9/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Keddy-By-Europcar ialah Fiat 500 Pop, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD66.11 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Auckland Airport Domestic Terminal ialah Ekonomi dengan harga dari Keddy-By-Europcar bermula dari USD66.11 sehari untuk Fiat 500 Pop.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di New Zealand, adalah SUV, kereta paling murah dari Keddy-By-Europcar di Auckland Airport Domestic Terminal ialah Nissan Qashqai, diletakkan harga pada USD70.45 sehari.

  Manakala vendor paling popular di New Zealand, namanya ialah Hitch-Car-Rentals (skor purata 6.7/10 dinilai oleh 50+ pelanggan). Kereta Ekonomi termurah di Auckland Airport Domestic Terminal ialah Mazda Demio, dengan harga bermula dari USD18.31 sehari.

  Antara SUV, model paling popular ialah Mitsubishi Outlander. Harganya bermula dari USD28.81 sehari dari Hitch-Car-Rentals, dengan skor rating purata ialah 6.7/10, berdasarkan pada 50+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Auckland Airport Domestic Terminal adalah Nissan Tiida dari East-Coast. Harganya cuma USD13.07 sehari. East-Coast dinilai oleh 250+ pelanggan dengan purata skor rating 6.5/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai HERTZ di Auckland Airport Domestic Terminal

HERTZ
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Hertz Car Hire
Alamat: Auckland Airport, Auckland, 2022
Nombor Telefon: 09 2568690
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.
Nilaian: 8/10, yang mana Sangat Baik

HERTZ harga kereta sewa di Auckland Airport Domestic Terminal

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD56 dari USD90 dari USD60
Letz-Rent-A-Car
Letz-Rent-A-Car
dari USD15 dari USD14 dari USD32 dari USD60 dari USD22 dari USD20
East-Coast
East-Coast
dari USD16 dari USD19 dari USD40 dari USD40
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD57 dari USD66 dari USD106 dari USD64
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
dari USD24 dari USD36 dari USD56 dari USD47
Dollar
Dollar
dari USD31 dari USD42
Sixt
Sixt
dari USD44 dari USD61 dari USD48
Aerodrive
Aerodrive
dari USD35 dari USD20 dari USD41 dari USD79 dari USD30
Interrent
Interrent
dari USD25
Snap-Rentals
Snap-Rentals
dari USD36 dari USD65
Abell Rentals
Abell Rentals
dari USD61 dari USD116
Scotties Car Rentals
Scotties Car Rentals
dari USD18 dari USD31 dari USD36
Mode-Rentals
Mode-Rentals
dari USD17 dari USD27 dari USD26 dari USD29
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
dari USD27 dari USD110 dari USD55
Europcar
Europcar
dari USD37 dari USD70 dari USD139 dari USD59
Drive-Nz
Drive-Nz
dari USD50 dari USD31 dari USD58
Hitch-Car-Rentals
Hitch-Car-Rentals
dari USD18 dari USD25 dari USD29 dari USD29
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
dari USD66 dari USD72 dari USD70
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD71 dari USD79 dari USD111 dari USD66
SNAP Rentals
SNAP Rentals
dari USD21 dari USD39 dari USD39
Ezi Car Rental
Ezi Car Rental
dari USD20 dari USD66 dari USD53
Go-Rentals
Go-Rentals
dari USD24 dari USD118 dari USD44
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD49 dari USD57 dari USD86 dari USD55
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD67 dari USD48 dari USD58 dari USD90 dari USD62
Enterprise
Enterprise
dari USD37 dari USD57 dari USD43

HERTZ lokasi kereta sewa berhampiran Auckland Airport Domestic Terminal

HERTZ sewa di lapangan terbang dan sekitar

HERTZ sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Auckland Airport Domestic Terminal

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Auckland Airport Domestic Terminal Dapatkan harga murah untuk kereta sewa HERTZ