HERTZ Auckland Airport Domestic Terminal
10
00
10
00
 Leiebiler

HERTZ Auckland Airport Domestic Terminal

Beste leiebiler i Auckland Airport Domestic Terminal (AKL), New Zealand. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

HERTZ Auckland Airport Domestic Terminal

HERTZ leiebil i Auckland Airport Domestic Terminal

HERTZ i Auckland Airport Domestic Terminal
HERTZ
HERTZ
8
/10
Veldig bra
8.2
/10
Total verdi for pengene
7.8
/10
Renslighet
7.7
/10
Service i skranken
8.4
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.7
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 25 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Auckland Airport Domestic Terminal

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Hertz Car Hire i Auckland Airport Domestic Terminal ble anmeldt av 100+ kunder med en vurdering på 8.4/10. Den billigeste bilen fra Hertz Car Hire i Auckland Airport Domestic Terminal er Toyota Corolla i leiebilklassen Kompakt. Prisen er kun € 44,53 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Auckland Airport Domestic Terminal og leiebilklassen SUV i New Zealand. Den billigste bilen i Økonomi fra Hertz Car Hire i Auckland Airport Domestic Terminal er Holden Barina for € 65,23 per dag. Den billigste bilen i SUV fra Hertz Car Hire i Auckland Airport Domestic Terminal er presentert av Toyota Rav4 for € 54,69 per dag.

  Keddy-By-Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Auckland Airport Domestic Terminal med en gjennomsnittsvurdering på 8.9/10, basert på 100+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Keddy-By-Europcar er Fiat 500 Pop i leiebilklassen Økonomi for € 60,39 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Auckland Airport Domestic Terminal er Økonomi med priser fra Keddy-By-Europcar som begynner med € 60,39 per dag for Fiat 500 Pop.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i New Zealand, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Keddy-By-Europcar i Auckland Airport Domestic Terminal Nissan Qashqai, med en pris på € 64,36 per dag.

  For den mest populære leverandøren i New Zealand, er navnet Hitch-Car-Rentals (gjennomsnittlig score på 6.7/10 rangert av 50+ kunder). Den billigste Økonomi-bilen i Auckland Airport Domestic Terminal er Mazda Demio, med priser fra € 16,73 per dag.

  Blant SUV er den mest populære modellen Mitsubishi Outlander. Prisen starter fra € 26,32 per dag fra Hitch-Car-Rentals, hvilken gjennomsnittlig score er 6.7/10, basert på 50+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Auckland Airport Domestic Terminal er Nissan Tiida fra East-Coast. Prisen er kun € 11,94 per dag. East-Coast ble anmeldt av 250+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 6.5/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om HERTZ i Auckland Airport Domestic Terminal

HERTZ
Info & Kontakter
Firmanavn: Hertz Car Hire
Adresse: Auckland Airport, Auckland, 2022
Telefon: 09 2568690
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 8/10, som er Veldig bra

HERTZ leiebilpriser i Auckland Airport Domestic Terminal

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra € 51 fra € 82 fra € 55
Letz-Rent-A-Car
Letz-Rent-A-Car
fra € 13 fra € 13 fra € 29 fra € 55 fra € 20 fra € 18
East-Coast
East-Coast
fra € 15 fra € 17 fra € 37 fra € 37
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra € 52 fra € 61 fra € 97 fra € 58
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
fra € 22 fra € 33 fra € 51 fra € 43
Dollar
Dollar
fra € 29 fra € 39
Sixt
Sixt
fra € 40 fra € 56 fra € 44
Aerodrive
Aerodrive
fra € 32 fra € 18 fra € 38 fra € 72 fra € 28
Interrent
Interrent
fra € 23
Snap-Rentals
Snap-Rentals
fra € 33 fra € 60
Abell Rentals
Abell Rentals
fra € 55 fra € 106
Scotties Car Rentals
Scotties Car Rentals
fra € 16 fra € 28 fra € 33
Mode-Rentals
Mode-Rentals
fra € 15 fra € 25 fra € 23 fra € 26
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra € 25 fra € 100 fra € 50
Europcar
Europcar
fra € 33 fra € 64 fra € 127 fra € 54
Drive-Nz
Drive-Nz
fra € 46 fra € 29 fra € 53
Hitch-Car-Rentals
Hitch-Car-Rentals
fra € 17 fra € 23 fra € 26 fra € 26
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra € 60 fra € 66 fra € 64
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra € 65 fra € 72 fra € 101 fra € 61
SNAP Rentals
SNAP Rentals
fra € 19 fra € 36 fra € 36
Ezi Car Rental
Ezi Car Rental
fra € 18 fra € 60 fra € 49
Go-Rentals
Go-Rentals
fra € 22 fra € 107 fra € 40
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra € 45 fra € 52 fra € 78 fra € 50
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra € 61 fra € 44 fra € 53 fra € 82 fra € 56
Enterprise
Enterprise
fra € 33 fra € 52 fra € 40

HERTZ leiebilsted nære Auckland Airport Domestic Terminal

HERTZ leiebil på flyplasser i området

HERTZ leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Auckland Airport Domestic Terminal

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Auckland Airport Domestic Terminal Få billige priser for HERTZ bilutleie