SURPRICE Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

10
Okt
Isn
2023
10
00
17
Okt
Isn
2023
10
00
Kereta Sewa

SURPRICE Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Kereta sewa terbaik di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice (KTW), Poland. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

SURPRICE Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Sewa SURPRICE SURPRICE Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Petua kereta sewa Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Surprice di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice telah diulas oleh + pelanggan dengan rating 0/10. Kereta termurah dari Surprice di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice adalah Hyundai Tucson kereta sewa kelas SUV. Harganya cuma USD 15.87 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Kompak di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice dan kereta sewa kelas Mini di Poland. Kereta Kompak paling murah dari Surprice di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice adalah Opel Astra untuk USD 26.85 sehari. Kereta Mini paling murah dari Surprice di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice dibawakan oleh Fiat 500 untuk USD 18.37 sehari.

  Hertz Car Hire adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice dengan purata skor rating adalah 9.2/10, berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Hertz Car Hire ialah Kia Picanto, kereta sewa kelas Mini untuk USD 20.11 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice ialah Kompak dengan harga dari Hertz Car Hire bermula dari USD 25.67 sehari untuk Ford Focus.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Poland, adalah Mini, kereta paling murah dari Hertz Car Hire di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice ialah Kia Picanto, diletakkan harga pada USD 20.11 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Poland, namanya ialah Global-Rent-A-Car (skor purata 6.6/10 dinilai oleh 1000+ pelanggan). Kereta Kompak termurah di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice ialah Volkswagen Golf, dengan harga bermula dari USD 27.69 sehari.

  Antara Mini, model paling popular ialah Fiat 500. Harganya bermula dari USD 49.67 sehari dari Global-Rent-A-Car, dengan skor rating purata ialah 6.6/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice adalah Hyundai Tucson dari Surprice. Harganya cuma USD 15.87 sehari. Surprice tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Kumpulan kereta popular

Cheap car rentals Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Cheapest cars
Hyundai Tucson Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Hyundai Tucson
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 15.87 /day
Hyundai i20 Ekonomi
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Hyundai i20
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 18.02 /day
Fiat 500 Mini
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Fiat 500
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 18.37 /day
Opel Corsa Ekonomi
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Corsa
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 18.56 /day
Opel Astra Kompak
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Astra
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 26.85 /day
Volvo V40 Pertengahan
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Volvo V40
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 29.92 /day
Opel Vivaro Kenderaan penumpang 9 tempat duduk
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Vivaro
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 32.98 /day
Volkswagen Passat Standard
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Volkswagen Passat
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 33.63 /day
Skoda Octavia Combi Kereta estet/station wagon
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Skoda Octavia Combi
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 34.45 /day
Opel Insignia Standard
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Insignia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 35.25 /day
Toyota Corolla Pertengahan
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Toyota Corolla
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 35.90 /day
Kia Sportage Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Kia Sportage
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 44.94 /day
Ford Tourneo Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Ford Tourneo
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 68.77 /day
Renault Trafic Kenderaan penumpang 9 tempat duduk
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Renault Trafic
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 70.17 /day
Opel Insignia Estate Kereta estet/station wagon
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Insignia Estate
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 136.26 /day

Electric cars in Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Electric cars
Hyundai Ioniq Hybrid Kompak
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Hyundai Ioniq Hybrid
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 438.34 /day

Compact car rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Opel Astra Kompak
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Astra
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 26.85 /day
Hyundai Ioniq Hybrid Kompak
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Hyundai Ioniq Hybrid
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 438.34 /day

Economy car rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Hyundai i20 Ekonomi
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Hyundai i20
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 18.02 /day
Opel Corsa Ekonomi
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Corsa
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 18.56 /day

Mini car rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Fiat 500 Mini
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Fiat 500
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 18.37 /day

Standard car rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Standard class car rental speaks for itself - you will receive a standard car for core trips or travels between cities. Basically, such machines accommodate 5 passengers and several bags of bags, Ideal to travel by car class standard in four
Volkswagen Passat Standard
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Volkswagen Passat
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 33.63 /day
Opel Insignia Standard
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Insignia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 35.25 /day

Family (Wagon/Estate) car rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Estate
Renault Clio Estate Kereta estet/station wagon
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Renault Clio Estate
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 30.24 /day
Skoda Octavia Estate Kereta estet/station wagon
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Skoda Octavia Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 32.50 /day
Opel Astra Estate Kereta estet/station wagon
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Astra Estate
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 32.50 /day
Skoda Octavia Combi Kereta estet/station wagon
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Skoda Octavia Combi
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 34.45 /day
Volkswagen Passat Estate Kereta estet/station wagon
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Volkswagen Passat Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 34.77 /day
Opel Insignia Estate Kereta estet/station wagon
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Insignia Estate
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 136.26 /day

Intermediate car rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
Volvo V40 Pertengahan
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Volvo V40
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 29.92 /day
Toyota Corolla Pertengahan
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Toyota Corolla
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 35.90 /day

SUV rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Hyundai Tucson Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Hyundai Tucson
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 15.87 /day
Peugeot 2008 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Peugeot 2008
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 33.37 /day
Kia Sportage Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Kia Sportage
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 44.94 /day

9 seater car rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

9 seat people carrier
Opel Vivaro Kenderaan penumpang 9 tempat duduk
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Vivaro
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 32.98 /day
Renault Trafic Kenderaan penumpang 9 tempat duduk
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Renault Trafic
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 70.17 /day

7 seater car rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
Ford Tourneo Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Ford Tourneo
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 68.77 /day

Cargo van rental at Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Cargo van
Opel Combo Van Van kargo
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Combo Van
2 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 438.39 /day
Opel Movano Furgon Van kargo
surprice
Car rental Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Opel Movano Furgon
3 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 438.42 /day

Maklumat mengenai SURPRICE di SURPRICE Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

SURPRICE
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Surprice
Alamat: Wolnosci 90, 42-625 Ozarowice, Katowice
Nombor Telefon: 0048577096992 , 0048881220320
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Jumpa dan sapa — Wakil daripada syarikat kereta sewa akan menemui anda di lapangan terbang dan membawa anda ke lokasi pengambilan kereta.

SURPRICE lokasi kereta sewa berhampiran SURPRICE Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

SURPRICE sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran SURPRICE Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di SURPRICE Lapangan Terbang Pyrzowice Katowice Dapatkan harga murah untuk kereta sewa SURPRICE