INTERNATIONAL Lapangan Terbang Arlanda Stockholm
10
00
10
00
Kereta Sewa

INTERNATIONAL Lapangan Terbang Arlanda Stockholm

Kereta sewa terbaik di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm (ARN), Sweden. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

INTERNATIONAL Lapangan Terbang Arlanda Stockholm

INTERNATIONAL kereta sewa di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm

INTERNATIONAL di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
7.4
/10
Sangat Baik
6.3
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.2
/10
Kebersihan
7.6
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.4
/10
Proses pengambilan kereta sewa
7.7
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Lapangan Terbang Arlanda Stockholm

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari International Supplier di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm telah diulas oleh 500+ pelanggan dengan rating 7.4/10. Kereta termurah dari International Supplier di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm adalah Audi A1 kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma USD85.42 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Standard di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm dan kereta sewa kelas Kompak di Sweden. Kereta Standard paling murah dari International Supplier di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm adalah BMW 3 Series Estate untuk USD110.77 sehari. Kereta Kompak paling murah dari International Supplier di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm dibawakan oleh Mercedes A Class untuk USD94.22 sehari.

  SIXT Rent A Car adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm dengan purata skor rating adalah 8.7/10, berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari SIXT Rent A Car ialah Mini Cooper, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD48.00 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm ialah Estet dengan harga dari SIXT Rent A Car bermula dari USD63.90 sehari untuk BMW 3 Series Estate.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Sweden, adalah Kompak, kereta paling murah dari SIXT Rent A Car di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm ialah Mercedes A Class, diletakkan harga pada USD50.65 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Sweden, namanya ialah Budget Car Rental (skor purata 8.2/10 dinilai oleh 2000+ pelanggan). Kereta Estet termurah di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm ialah Volkswagen Golf Estate, dengan harga bermula dari USD33.69 sehari.

  Antara Kompak, model paling popular ialah Peugeot 308. Harganya bermula dari USD29.57 sehari dari Budget Car Rental, dengan skor rating purata ialah 8.2/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm adalah Ford Ka dari Hertz Car Hire. Harganya cuma USD28.31 sehari. Hertz Car Hire dinilai oleh 2000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.8/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai INTERNATIONAL di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm

INTERNATIONAL
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: International Supplier
Alamat: Alpha car park, Arlanda AP, Arlanda AP, Stockholm, .
Nombor Telefon: +46-859-400250
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.
Nilaian: 7.4/10, yang mana Sangat Baik

INTERNATIONAL harga kereta sewa di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
International Supplier
International Supplier
dari USD85 dari USD108 dari USD129 dari USD104 dari USD121
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD28 dari USD29 dari USD301 dari USD92
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD104 dari USD29 dari USD81 dari USD50 dari USD40
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD48 dari USD63 dari USD100 dari USD60 dari USD70
Green-Motion
Green-Motion
dari USD30 dari USD31 dari USD92 dari USD39
Europcar
Europcar
dari USD121 dari USD34 dari USD80 dari USD55
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD28 dari USD30 dari USD58 dari USD41
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
dari USD53 dari USD53 dari USD154 dari USD176 dari USD96
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD40 dari USD53 dari USD87
Avis
Avis
dari USD109

INTERNATIONAL lokasi kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Arlanda Stockholm

INTERNATIONAL sewa di lapangan terbang dan sekitar

INTERNATIONAL sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Arlanda Stockholm

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Lapangan Terbang Arlanda Stockholm Dapatkan harga murah untuk kereta sewa INTERNATIONAL