Kereta berhud Kereta Sewa T1 Lapangan Terbang Dubai T1
10
00
10
00
Kereta berhud Kereta Sewa T1 Lapangan Terbang Dubai T1

Kereta berhud Kereta Sewa T1 Lapangan Terbang Dubai T1

Kereta sewa terbaik di T1 Lapangan Terbang Dubai T1 (DA1), Emiriah Arab Bersatu. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Kereta berhud kereta sewa di T1 Lapangan Terbang Dubai T1

INTERNATIONAL di T1 Lapangan Terbang Dubai T1
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
8.2
/10
Cemerlang
8.7
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
9.3
/10
Kebersihan
8.9
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8.1
/10
Proses pengambilan kereta sewa
6.1
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa T1 Lapangan Terbang Dubai T1

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta Kereta berhud ditempah secara meluas oleh pelanggan kami di T1 Lapangan Terbang Dubai T1. Kereta Kereta berhud termurah diberikan oleh Mercedes SLK Convertible dari SIXT Rent A Car di T1 Lapangan Terbang Dubai T1. Harganya bermula dari USD151.33 sehari.

  International Supplier adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di T1 Lapangan Terbang Dubai T1 dengan purata skor rating adalah 8.2/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari International Supplier ialah Mazda 2, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD28.78 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Emiriah Arab Bersatu, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari International Supplier di T1 Lapangan Terbang Dubai T1 ialah Mazda 2, diletakkan harga pada USD28.78 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Chevrolet Aveo. Harganya bermula dari USD22.45 sehari dari Europcar, dengan skor rating purata ialah 6.9/10, berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di T1 Lapangan Terbang Dubai T1 adalah Chevrolet Spark dari Budget Car Rental. Harganya cuma USD15.28 sehari. Budget Car Rental tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Kereta berhud harga kereta sewa di T1 Lapangan Terbang Dubai T1

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Eksotik
Eksotik
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD49 dari USD144 dari USD151 dari USD86 dari USD132
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
dari USD405 dari USD236 dari USD169 dari USD236 dari USD254
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD15 dari USD49 dari USD56 dari USD101 dari USD53 dari USD44 dari USD90
Diamondlease
Diamondlease
dari USD18 dari USD38 dari USD38
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD18 dari USD21 dari USD33 dari USD76 dari USD53 dari USD43 dari USD119
Europcar
Europcar
dari USD21 dari USD22 dari USD34 dari USD62 dari USD52 dari USD30
Interrent
Interrent
dari USD19 dari USD20 dari USD27
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari USD23 dari USD24 dari USD291 dari USD89 dari USD111 dari USD47 dari USD54
Alamo
Alamo
dari USD19 dari USD24 dari USD54 dari USD31
International Supplier
International Supplier
dari USD29 dari USD70 dari USD214 dari USD147
National
National
dari USD30 dari USD30 dari USD67 dari USD64
Go
Go
dari USD17 dari USD20 dari USD93 dari USD60 dari USD47
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD28 dari USD35 dari USD225 dari USD106 dari USD148 dari USD43
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD23 dari USD84 dari USD85 dari USD96 dari USD36 dari USD139
White-And-Black
White-And-Black
dari USD72 dari USD159 dari USD37
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD28 dari USD25 dari USD244 dari USD79 dari USD93 dari USD46 dari USD55
Payless
Payless
dari USD22 dari USD24 dari USD79 dari USD60 dari USD52

Kereta berhud lokasi kereta sewa berhampiran T1 Lapangan Terbang Dubai T1

Kereta berhud sewa di lapangan terbang dan sekitar

Kereta berhud sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran T1 Lapangan Terbang Dubai T1

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

 • Ajman 19.87 km / 12.35 batu

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di T1 Lapangan Terbang Dubai T1 Dapatkan harga murah untuk kereta sewa Kereta berhud