KEDDY BY EUROPCAR Lapangan Terbang Bristol

4
Okt
Sel
2023
10
00
11
Okt
Sel
2023
10
00
Kereta Sewa

KEDDY BY EUROPCAR Lapangan Terbang Bristol

Kereta sewa terbaik di Lapangan Terbang Bristol (BRS), United Kingdom. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

KEDDY BY EUROPCAR Lapangan Terbang Bristol

Sewa KEDDY BY EUROPCAR KEDDY BY EUROPCAR Lapangan Terbang Bristol

KEDDY BY EUROPCAR di KEDDY BY EUROPCAR Lapangan Terbang Bristol
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.2
/10
Cemerlang
8
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.7
/10
Kebersihan
8.5
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.6
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.3
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 5000+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Lapangan Terbang Bristol

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Keddy-By-Europcar di Lapangan Terbang Bristol telah diulas oleh 5000+ pelanggan dengan rating 8.2/10. Kereta termurah dari Keddy-By-Europcar di Lapangan Terbang Bristol adalah Fiat 500 kereta sewa kelas Mini. Harganya cuma USD 38.84 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Mini di Lapangan Terbang Bristol dan kereta sewa kelas Standard di United Kingdom. Kereta Mini paling murah dari Keddy-By-Europcar di Lapangan Terbang Bristol adalah Fiat 500 untuk USD 38.84 sehari. Kereta Standard paling murah dari Keddy-By-Europcar di Lapangan Terbang Bristol dibawakan oleh Skoda Octavia untuk USD 47.84 sehari.

  Alamo adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Lapangan Terbang Bristol dengan purata skor rating adalah 9.3/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Alamo ialah Toyota Aygo, kereta sewa kelas Mini untuk USD 38.73 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Lapangan Terbang Bristol ialah Mini dengan harga dari Alamo bermula dari USD 38.73 sehari untuk Toyota Aygo.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di United Kingdom, adalah Sederhana, kereta paling murah dari Alamo di Lapangan Terbang Bristol ialah Skoda Octavia, diletakkan harga pada USD 44.63 sehari.

  Kereta Mini termurah di Lapangan Terbang Bristol disediakan oleh Easirent Low Cost Car Rental (dinilai 5.5/10 oleh 10000+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Fiat 500, diletakkan harga pada USD 19.51 sehari.

  Kereta Sederhana termurah diberikan oleh vendor yang sama: Easirent Low Cost Car Rental. Kereta itu ialah Opel Insignia, diletakkan harga pada USD 67.34 sehari.

  Manakala vendor paling popular di United Kingdom, namanya ialah Hertz Car Hire (skor purata 7.9/10 dinilai oleh 10000+ pelanggan). Kereta Mini termurah di Lapangan Terbang Bristol ialah Kia Picanto, dengan harga bermula dari USD 38.69 sehari.

  Antara Sederhana, model paling popular ialah Volkswagen Jetta. Harganya bermula dari USD 66.80 sehari dari Hertz Car Hire, dengan skor rating purata ialah 7.9/10, berdasarkan pada 10000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Lapangan Terbang Bristol adalah Toyota IQ dari Green-Motion. Harganya cuma USD 17.41 sehari. Green-Motion dinilai oleh 5000+ pelanggan dengan purata skor rating 8.2/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Kumpulan kereta popular

Cheapest cars in Lapangan Terbang Bristol

Cheapest cars
Fiat 500 Mini
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Fiat 500
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 38.84 /day
Opel Corsa Ekonomi
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Corsa
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 39.19 /day
Fiat 500L Kompak
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Fiat 500L
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 40.41 /day
Opel Astra Kompak
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Astra
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 40.96 /day
Skoda Octavia Pertengahan
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Skoda Octavia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 47.84 /day
Opel Insignia Standard
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Insignia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 48.28 /day
Opel Zafira Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Zafira
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 77.49 /day
Opel Insignia Estate Kereta estet/station wagon
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Insignia Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 81.24 /day
Volkswagen Sharan Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Volkswagen Sharan
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 85.63 /day
Volkswagen Passat Standard
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Volkswagen Passat
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 106.13 /day
Mercedes C Class Saiz penuh
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Mercedes C Class
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 139.75 /day
Mercedes C Class Estate 4Matic Kereta estet/station wagon
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Mercedes C Class Estate 4Matic
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 235.31 /day
Mercedes E Class Premium
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Mercedes E Class
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 299.18 /day

Compact car rental at Lapangan Terbang Bristol

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Fiat 500L Kompak
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Fiat 500L
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 40.41 /day
Opel Astra Kompak
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Astra
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 40.96 /day

Economy car rental at Lapangan Terbang Bristol

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Opel Corsa Ekonomi
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Corsa
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 39.19 /day

Full size car rental at Lapangan Terbang Bristol

The class of full-size cars is a car in which up to 5 passengers is broadcast and, in contrast to the difference from class standard, can accommodate a road bags to chestych, which makes it convenient for long journeys. Full-size cars mainly with front-wheel drive.
Mercedes C Class Saiz penuh
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Mercedes C Class
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 139.75 /day

Premium car rental at Lapangan Terbang Bristol

Premium
Mercedes E Class Premium
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Mercedes E Class
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 299.18 /day

Mini car rental at Lapangan Terbang Bristol

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Fiat 500 Mini
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Fiat 500
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 38.84 /day

Standard car rental at Lapangan Terbang Bristol

Standard class car rental speaks for itself - you will receive a standard car for core trips or travels between cities. Basically, such machines accommodate 5 passengers and several bags of bags, Ideal to travel by car class standard in four
Opel Insignia Standard
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Insignia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 48.28 /day
Volkswagen Passat Standard
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Volkswagen Passat
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 106.13 /day

Family (Wagon/Estate) car rental at Lapangan Terbang Bristol

Estate
Opel Astra Estate Kereta estet/station wagon
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Astra Estate
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 69.42 /day
Skoda Octavia Estate Kereta estet/station wagon
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Skoda Octavia Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 77.36 /day
Opel Insignia Estate Kereta estet/station wagon
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Insignia Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 81.24 /day
Mercedes C Class Estate Kereta estet/station wagon
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Mercedes C Class Estate
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 173.71 /day
Mercedes C Class Estate 4Matic Kereta estet/station wagon
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Mercedes C Class Estate 4Matic
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 235.31 /day

Intermediate car rental at Lapangan Terbang Bristol

Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
Skoda Octavia Pertengahan
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Skoda Octavia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 47.84 /day

7 seater car rental at Lapangan Terbang Bristol

Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
Opel Zafira Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Opel Zafira
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 77.49 /day
Volkswagen Sharan Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
keddy-by-europcar
Car rental Lapangan Terbang Bristol Volkswagen Sharan
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 85.63 /day

Maklumat mengenai KEDDY BY EUROPCAR di KEDDY BY EUROPCAR Lapangan Terbang Bristol

KEDDY BY EUROPCAR
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Keddy-By-Europcar
Alamat: CAR HIRE BUILDING NORTH SIDE ROAD, LULSGATE, BRISTOL INTERNATIONAL AIRPORT, BRISTOL, BS48 3DY
Nombor Telefon: 44 0371 3843403
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.
Nilaian: 8.2/10, yang mana Cemerlang

KEDDY BY EUROPCAR lokasi kereta sewa berhampiran KEDDY BY EUROPCAR Lapangan Terbang Bristol

KEDDY BY EUROPCAR sewa di lapangan terbang dan sekitar

KEDDY BY EUROPCAR sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran KEDDY BY EUROPCAR Lapangan Terbang Bristol

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di KEDDY BY EUROPCAR Lapangan Terbang Bristol Dapatkan harga murah untuk kereta sewa KEDDY BY EUROPCAR