KEDDY BY EUROPCAR Taunton

10
00
10
00
Kereta Sewa

KEDDY BY EUROPCAR Taunton

Kereta sewa terbaik di Taunton, United Kingdom. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

KEDDY BY EUROPCAR Taunton

Sewa KEDDY BY EUROPCAR Taunton

KEDDY BY EUROPCAR di Taunton
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
7.6
/10
Sangat Baik
7.8
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
7.6
/10
Kebersihan
7.6
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.2
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 5000+ ulasan pelanggan

KEDDY BY EUROPCAR is a well-known and popular company that operates in many countries and cities, including Taunton. If you've ever thought about renting a car while traveling, you've probably heard of this company.Car rental at KEDDY BY EUROPCAR Taunton is a great opportunity to rent a car of any type at affordable prices. Plus, KEDDY BY EUROPCAR is notable for its excellent reliability, it has only modern cars that regularly undergo technical inspection.

Petua kereta sewa Taunton

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Keddy-By-Europcar di Taunton telah diulas oleh 5000+ pelanggan dengan rating 7.9/10. Kereta termurah dari Keddy-By-Europcar di Taunton adalah Fiat 500L kereta sewa kelas Kompak. Harganya cuma USD 17.95 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Kompak di United Kingdom. Kereta Kompak paling murah dari Keddy-By-Europcar di Taunton dibawakan oleh Fiat 500L untuk USD 17.95 sehari.

  Alamo adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Taunton dengan purata skor rating adalah 8.6/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Alamo ialah Ford Focus, kereta sewa kelas Kompak untuk USD 21.18 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di United Kingdom, adalah Kompak, kereta paling murah dari Alamo di Taunton ialah Ford Focus, diletakkan harga pada USD 21.18 sehari.

  Antara Kompak, model paling popular ialah Volkswagen Golf. Harganya bermula dari USD 24.61 sehari dari Green-Motion, dengan skor rating purata ialah 7.6/10, berdasarkan pada 10000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Taunton adalah Toyota IQ dari Green-Motion. Harganya cuma USD 17.41 sehari. Green-Motion dinilai oleh 10000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.6/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

If you’re looking for a representative office of KEDDY BY EUROPCAR in Taunton, it may be a little bit confusing. There are many spots of KEDDY BY EUROPCAR car rental Taunton, and not all of them are situated in the city center. If you choose the wrong office, you will have to go through the whole city to reach your destination. In this case, Bocubo will help. We do our best so that you can find the nearest KEDDY BY EUROPCAR car rental in Taunton in just 2 clicks.

Maklumat mengenai KEDDY BY EUROPCAR di Taunton

Cars for rent at KEDDY BY EUROPCAR Taunton

KEDDY BY EUROPCAR Taunton offers a huge selection of cars. It is one of the many reasons why many people choose KEDDY BY EUROPCAR car rental Taunton. The company's car fleet includes sedans and hatchbacks, wagons, jeeps, convertibles, and executive cars of various popular brands:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, etc.

These and many more cars can be rented at KEDDY BY EUROPCAR Taunton. All of them have no significant damage and are constantly being maintained.

KEDDY BY EUROPCAR
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Keddy-By-Europcar
Alamat: CAR HIRE CENTRE CARDIFF INTERNATIONAL AIRPORT, RHOOSE, CARDIFF, CF62 3BD
Nombor Telefon: 44 0371 3843404
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter yang terletak betul-betul di bahagian luar terminal lapangan terbang. Anda hanya perlu pergi ke kaunter tersebut.
Nilaian: 7.6/10, yang mana Sangat Baik

Another reason to choose KEDDY BY EUROPCAR Taunton is the reliability of this company. It has been working for many years and has received extremely positive feedback. All processes in KEDDY BY EUROPCAR rental Taunton are streamlined, so there are no difficult situations. From the very moment of booking a car to receiving the keys, all stages are simple and straightforward. The selected car will always be waiting for you at the KEDDY BY EUROPCAR Taunton office. Here you will definitely not come across a situation that the car has not yet arrived at the point or you are offered the wrong car. Everything runs like clockwork at KEDDY BY EUROPCAR Taunton.

If a car has any minor scratches, they are recorded in the contract. Therefore, you can rest assured that when you return your car, you will not be billed for scratches that you have nothing to do with. KEDDY BY EUROPCAR Taunton respects its customers and strives to make their journey as comfortable and relaxing as possible.

KEDDY BY EUROPCAR lokasi kereta sewa berhampiran Taunton

How to choose a car for rent at KEDDY BY EUROPCAR Taunton

Choosing a car at KEDDY BY EUROPCAR in Taunton is super easy. To make the right choice, understand first why you need to rent a car. For example, if you’re looking for a cheap and comfortable option to get from the airport to the city center or to ride around the city with little luggage, a hatchback or a sedan will be suitable for you. Car rental in Taunton KEDDY BY EUROPCAR offers the cheapest options in this class. Plus, you will save a lot on fuel.

If your trip includes off-road driving, an SUV is a nice choice. It should be noted that KEDDY BY EUROPCAR car rental in Taunton offers several vehicles of this class. If you are interested in extreme adventures and intend to ride to the forests, steppes, prairies, an off-road car will be a great option. KEDDY BY EUROPCAR rental in Taunton has many cars for rent at fair prices. If you need not only good cross-country ability but also a large trunk, choose a wagon.

To travel with many passengers or a large amount of cargo, rent a VAN. Choosing KEDDY BY EUROPCAR car rental in Taunton, you have the opportunity to rent a roomy car that will suit all of your needs.

KEDDY BY EUROPCAR sewa di lapangan terbang dan sekitar

KEDDY BY EUROPCAR sewa kereta di bandar berhampiran

KEDDY BY EUROPCAR car rental Taunton with Bocubo aggregator

If you are looking for KEDDY BY EUROPCAR car rental Taunton, we can help you find the cheapest and the most reliable option and the nearest office. Our service was created to help you quickly find the best cars for short-time rent. With Bocubo, you can rent a car in just a couple of clicks. Thanks to Bocubo, KEDDY BY EUROPCAR car rental Taunton has become even faster and more convenient.

To use the Bocubo aggregator, just indicate your location and for how many days you want to rent a vehicle. In addition, you can choose the “Return to a different location” option.

In a couple of seconds, you will see all offers for car rental in Taunton. Our service will show you the nearest rental offices and the cheapest options offered by different companies. You don't have to waste time visiting different car rental offices and talking to managers to learn about all conditions and prices. We have already done everything for you. Renting a car at KEDDY BY EUROPCAR Taunton with Bocubo is a great option to book and rent a car in a matter of minutes.

Why use Bocubo to rent a car at KEDDY BY EUROPCAR Taunton?

Bocubo brings together the best offers from the most reliable car rental companies. With our aggregator, you will quickly find the nearest KEDDY BY EUROPCAR office and book a car for pick-up on a scheduled day. You can also compare offers from KEDDY BY EUROPCAR and other companies to choose the most attractive conditions and lowest prices.

We show you the offices closest to you. Therefore, you no longer have to ride all over the city in search of a rental office. Select the desired point and car, book it, and pay. After that, just come to the office of the rental company on the required date, and in a few minutes, you will receive the keys. No queues and long filling out forms! With Bocubo, you can rent your perfect car in minutes!

Kereta sewa berhampiran Taunton

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

 • Exeter 44.03 km / 27.36 batu
 • Barry 45.09 km / 28.02 batu

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Taunton Dapatkan harga murah untuk kereta sewa KEDDY BY EUROPCAR