DOLLAR THRIFTY Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

4
Okt
Sel
2023
10
00
11
Okt
Sel
2023
10
00
Kereta Sewa

DOLLAR THRIFTY Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Kereta sewa terbaik di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London (LHR), United Kingdom. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

DOLLAR THRIFTY Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Sewa DOLLAR THRIFTY DOLLAR THRIFTY Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

DOLLAR THRIFTY di DOLLAR THRIFTY Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London
DOLLAR THRIFTY
DOLLAR THRIFTY
6.1
/10
Baik
6.6
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
7.7
/10
Kebersihan
5.5
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
5.5
/10
Proses pengambilan kereta sewa
5.2
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Dollar-Thrifty di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London telah diulas oleh 2000+ pelanggan dengan rating 6.1/10. Kereta termurah dari Dollar-Thrifty di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London adalah Hyundai i30 kereta sewa kelas Kompak. Harganya cuma USD 31.51 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Kompak di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London dan kereta sewa kelas Standard di United Kingdom. Kereta Kompak paling murah dari Dollar-Thrifty di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London adalah Hyundai i30 untuk USD 31.51 sehari. Kereta Standard paling murah dari Dollar-Thrifty di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London dibawakan oleh BMW 5 Series untuk USD 72.22 sehari.

  International Supplier adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London dengan purata skor rating adalah 9.2/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari International Supplier ialah Opel Corsa, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD 32.84 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London ialah Kompak dengan harga dari International Supplier bermula dari USD 36.17 sehari untuk Peugeot 308.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di United Kingdom, adalah Sederhana, kereta paling murah dari International Supplier di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London ialah Skoda Octavia, diletakkan harga pada USD 54.46 sehari.

  Kereta Kompak termurah di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London disediakan oleh SIXT Rent A Car (dinilai 8.1/10 oleh 2000+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Citroen C4 Cactus, diletakkan harga pada USD 29.73 sehari.

  Kereta Sederhana termurah diberikan oleh vendor yang sama: SIXT Rent A Car. Kereta itu ialah Skoda Octavia, diletakkan harga pada USD 37.87 sehari.

  Manakala vendor paling popular di United Kingdom, namanya ialah Hertz Car Hire (skor purata 7.2/10 dinilai oleh 10000+ pelanggan). Kereta Kompak termurah di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London ialah Opel Astra, dengan harga bermula dari USD 22.37 sehari.

  Antara Sederhana, model paling popular ialah Skoda Octavia. Harganya bermula dari USD 28.21 sehari dari Hertz Car Hire, dengan skor rating purata ialah 7.2/10, berdasarkan pada 10000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London adalah Fiat 500 dari Keddy-By-Europcar. Harganya cuma USD 16.91 sehari. Keddy-By-Europcar dinilai oleh 5000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.3/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Kumpulan kereta popular

Cheapest cars in Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Cheapest cars
Hyundai i30 Kompak
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Hyundai i30
5 Places | 3 Bags
Airport fee
USD 31.51 /day
Hyundai i10 Mini
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Hyundai i10
4 Places | 2 Bags
Airport fee
USD 32.78 /day
BMW 1 Series Kompak
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 1 Series
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 34.02 /day
Ford Fiesta Ekonomi
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Ford Fiesta
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 34.94 /day
Jaguar XE Saiz penuh
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Jaguar XE
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 60.62 /day
Fiat 500 Mini
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Fiat 500
4 Places | 1 Bags
Airport fee
USD 64.81 /day
BMW 5 Series Standard
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 5 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 72.22 /day
Hyundai i40 Estate Kereta estet/station wagon
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Hyundai i40 Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 79.78 /day
Mini One Ekonomi
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Mini One
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 95.08 /day
Mitsubishi Shogun Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Mitsubishi Shogun
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 99.50 /day
Ford Galaxy Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Ford Galaxy
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 105.64 /day
Hyundai i40 Pertengahan
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Hyundai i40
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 125.42 /day
BMW 6 Series Convertible Kereta berhud
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 6 Series Convertible
4 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 133.29 /day
BMW 5 Series Estate Kereta estet/station wagon
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 5 Series Estate
5 Places | 7 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 138.13 /day
BMW 7 Series Premium
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 7 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 157.83 /day

Compact car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Hyundai i30 Kompak
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Hyundai i30
5 Places | 3 Bags
Airport fee
USD 31.51 /day
BMW 1 Series Kompak
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 1 Series
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 34.02 /day

Convertible car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
BMW 6 Series Convertible Kereta berhud
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 6 Series Convertible
4 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 133.29 /day
BMW 4 Series Convertible Kereta berhud
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 4 Series Convertible
4 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 197.08 /day

Economy car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Ford Fiesta Ekonomi
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Ford Fiesta
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 34.94 /day
Mini One Ekonomi
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Mini One
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 95.08 /day

Full size car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

The class of full-size cars is a car in which up to 5 passengers is broadcast and, in contrast to the difference from class standard, can accommodate a road bags to chestych, which makes it convenient for long journeys. Full-size cars mainly with front-wheel drive.
Jaguar XE Saiz penuh
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Jaguar XE
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 60.62 /day

Luxury car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Luxury cars rent those who love to travel in complete comfort and do not deny themselves. Rent a luxury car is the best option when you need to impress at an important meeting or when traveling to a very important event.
BMW 6 Series Mewah
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 6 Series
4 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 112.95 /day
Jaguar F-Type Convertible Mewah
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Jaguar F-Type Convertible
2 Places | 1 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 173.92 /day
Range Rover Velar Mewah
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Range Rover Velar
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 287.94 /day
BMW M3 Mewah
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW M3
4 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 298.35 /day
Range Rover Mewah
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Range Rover
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 328.82 /day

Premium car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Premium
BMW 7 Series Premium
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 7 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 157.83 /day

Mini car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Hyundai i10 Mini
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Hyundai i10
4 Places | 2 Bags
Airport fee
USD 32.78 /day
Fiat 500 Mini
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Fiat 500
4 Places | 1 Bags
Airport fee
USD 64.81 /day

Standard car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Standard class car rental speaks for itself - you will receive a standard car for core trips or travels between cities. Basically, such machines accommodate 5 passengers and several bags of bags, Ideal to travel by car class standard in four
BMW 5 Series Standard
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 5 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 72.22 /day

Intermediate car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
Hyundai i40 Pertengahan
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Hyundai i40
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 125.42 /day

Family (Wagon/Estate) car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Estate
Hyundai i40 Estate Kereta estet/station wagon
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Hyundai i40 Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 79.78 /day
BMW 3 Series Estate Kereta estet/station wagon
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 3 Series Estate
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 116.79 /day
BMW 5 Series Estate Kereta estet/station wagon
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW 5 Series Estate
5 Places | 7 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 138.13 /day

SUV rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
BMW X3 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW X3
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 83.98 /day
Mitsubishi Shogun Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Mitsubishi Shogun
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 99.50 /day
BMW X5 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW X5
5 Places | 6 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 119.41 /day
Range Rover Sport Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Range Rover Sport
5 Places | 6 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 182.76 /day
Land Rover Discovery Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Land Rover Discovery
5 Places | 6 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 212.73 /day
BMW X6 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London BMW X6
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 225.96 /day

7 seater car rental at Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
Ford Galaxy Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
dollar-thrifty
Car rental Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Ford Galaxy
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 105.64 /day

Maklumat mengenai DOLLAR THRIFTY di DOLLAR THRIFTY Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

DOLLAR THRIFTY
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Dollar-Thrifty
Alamat: THE SHERATON HEATHROW HOTEL, COLNBROOK BYPASS, W. DRAYTON MIDDLESEX, UB7 0HJ, MIDDLESEX
Nombor Telefon: 44 208 8976261
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Bas ulang-alik percuma — Syarikat kereta sewa menyediakan bas ulang-alik percuma ke lokasi pengambilan kereta berhampiran terminal utama lapangan terbang.
Nilaian: 6.1/10, yang mana Baik

DOLLAR THRIFTY lokasi kereta sewa berhampiran DOLLAR THRIFTY Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

DOLLAR THRIFTY sewa di lapangan terbang dan sekitar

DOLLAR THRIFTY sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran DOLLAR THRIFTY Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di DOLLAR THRIFTY Terminal 5 Lapangan Terbang Heathrow London Dapatkan harga murah untuk kereta sewa DOLLAR THRIFTY