DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

4
okt
sze
2023
10
00
11
okt
sze
2023
10
00
 Autókölcsönzés

DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Legjobb autókölcsönző helyek London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál (LHR), Egyesült Királyság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

DOLLAR THRIFTY bérlés DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

DOLLAR THRIFTY in DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál
DOLLAR THRIFTY
DOLLAR THRIFTY
6.1
/10
6.6
/10
Teljes ár-érték arány
7.7
/10
Tisztaság
5.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
5.5
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
5.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-i Dollar-Thrifty autókölcsönzőt 2000+ ügyfelünk értékelte 6.1/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-i Dollar-Thrifty autókölcsönzőnél a Hyundai i30 of Ferdehátú osztály. Az ára mindössze 31,51 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket, az Egyesült Királyság Normál kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Dollar-Thrifty-tól London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál a Hyundai i30 31,51 USD-ért naponta. A legolcsóbb Normál kategóriájú autó az Dollar-Thrifty-tól in London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál a BMW 5 Series 72,22 USD-ért naponta.

  Az International Supplier egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál, amelynek átlaga 9.2/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az International Supplier-tól a Opel Corsa az Gazdaságos kategóriából, amely 32,84 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál a Ferdehátú, az International Supplier kezdő áraival a 36,17 USD már Peugeot 308-tól elérhető.

  Az Egyesült Királyság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Közepes, az International Supplier London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-ban kezdő áraival a Skoda Octavia már 54,46 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-ban az SIXT Rent A Car-tól van (2000+-en 8.1/10-re értékelték), amely nem más mint a Citroen C4 Cactus, melynek ára 29,73 USD/nap.

  A legolcsóbb Közepes car kategóriájú autó szintén SIXT Rent A Car-tól van. Amely nem más mint a Skoda Octavia, melynek ára 37,87 USD /nap.

  Az Hertz Car Hire a leghíresebb autókölcsönző cég az Egyesült Királyság-ban (az átlagos értékelése 7.2/10, 10000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-ban a Opel Astra, amely már 22,37 USD-tól elérhető.

  Közepes kategóriában, a legnépszerűbb model a Skoda Octavia. Az ára napi 28,21 USD -tól kezdődik az Hertz Car Hire-tól, melynek átlag értékelése 7.2/10, 10000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-ban a Fiat 500 az Keddy-By-Europcar-tól. Az ára csak napi 16,91 USD. Az Keddy-By-Europcar-t 5000+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.3/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Népszerű autócsoportok

Cheapest cars in London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Cheapest cars
Hyundai i30 Kompakt
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Hyundai i30
5 Places | 3 Bags
Airport fee
31,51 USD /day
Hyundai i10 Mini
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Hyundai i10
4 Places | 2 Bags
Airport fee
32,78 USD /day
BMW 1 Series Kompakt
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 1 Series
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
34,02 USD /day
Ford Fiesta Gazdaságos
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Ford Fiesta
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
34,94 USD /day
Jaguar XE Nagyméretű
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Jaguar XE
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
60,62 USD /day
Fiat 500 Mini
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Fiat 500
4 Places | 1 Bags
Airport fee
64,81 USD /day
BMW 5 Series Standard
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 5 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
72,22 USD /day
Hyundai i40 Estate Kombi
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Hyundai i40 Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
79,78 USD /day
Mini One Gazdaságos
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Mini One
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
95,08 USD /day
Mitsubishi Shogun Terepjáró
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Mitsubishi Shogun
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
99,50 USD /day
Ford Galaxy 7 üléses személygépjármű
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Ford Galaxy
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
105,64 USD /day
Hyundai i40 Közepes
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Hyundai i40
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
125,42 USD /day
BMW 6 Series Convertible Kabrió
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 6 Series Convertible
4 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
133,29 USD /day
BMW 5 Series Estate Kombi
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 5 Series Estate
5 Places | 7 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
138,13 USD /day
BMW 7 Series Prémium
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 7 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
157,83 USD /day

Compact car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Hyundai i30 Kompakt
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Hyundai i30
5 Places | 3 Bags
Airport fee
31,51 USD /day
BMW 1 Series Kompakt
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 1 Series
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
34,02 USD /day

Convertible car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
BMW 6 Series Convertible Kabrió
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 6 Series Convertible
4 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
133,29 USD /day
BMW 4 Series Convertible Kabrió
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 4 Series Convertible
4 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
197,08 USD /day

Economy car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Ford Fiesta Gazdaságos
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Ford Fiesta
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
34,94 USD /day
Mini One Gazdaságos
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Mini One
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
95,08 USD /day

Full size car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

The class of full-size cars is a car in which up to 5 passengers is broadcast and, in contrast to the difference from class standard, can accommodate a road bags to chestych, which makes it convenient for long journeys. Full-size cars mainly with front-wheel drive.
Jaguar XE Nagyméretű
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Jaguar XE
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
60,62 USD /day

Luxury car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Luxury cars rent those who love to travel in complete comfort and do not deny themselves. Rent a luxury car is the best option when you need to impress at an important meeting or when traveling to a very important event.
BMW 6 Series Luxus
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 6 Series
4 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
112,95 USD /day
Jaguar F-Type Convertible Luxus
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Jaguar F-Type Convertible
2 Places | 1 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
173,92 USD /day
Range Rover Velar Luxus
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Range Rover Velar
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
287,94 USD /day
BMW M3 Luxus
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW M3
4 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
298,35 USD /day
Range Rover Luxus
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Range Rover
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
328,82 USD /day

Premium car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Premium
BMW 7 Series Prémium
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 7 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
157,83 USD /day

Mini car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Hyundai i10 Mini
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Hyundai i10
4 Places | 2 Bags
Airport fee
32,78 USD /day
Fiat 500 Mini
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Fiat 500
4 Places | 1 Bags
Airport fee
64,81 USD /day

Standard car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Standard class car rental speaks for itself - you will receive a standard car for core trips or travels between cities. Basically, such machines accommodate 5 passengers and several bags of bags, Ideal to travel by car class standard in four
BMW 5 Series Standard
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 5 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
72,22 USD /day

Intermediate car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
Hyundai i40 Közepes
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Hyundai i40
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
125,42 USD /day

Family (Wagon/Estate) car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Estate
Hyundai i40 Estate Kombi
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Hyundai i40 Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
79,78 USD /day
BMW 3 Series Estate Kombi
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 3 Series Estate
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
116,79 USD /day
BMW 5 Series Estate Kombi
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW 5 Series Estate
5 Places | 7 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
138,13 USD /day

SUV rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
BMW X3 Terepjáró
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW X3
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
83,98 USD /day
Mitsubishi Shogun Terepjáró
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Mitsubishi Shogun
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
99,50 USD /day
BMW X5 Terepjáró
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW X5
5 Places | 6 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
119,41 USD /day
Range Rover Sport Terepjáró
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Range Rover Sport
5 Places | 6 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
182,76 USD /day
Land Rover Discovery Terepjáró
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Land Rover Discovery
5 Places | 6 Bags
Air Conditioning
Airport fee
212,73 USD /day
BMW X6 Terepjáró
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál BMW X6
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
225,96 USD /day

7 seater car rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
Ford Galaxy 7 üléses személygépjármű
dollar-thrifty
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Ford Galaxy
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
105,64 USD /day

Információk a következőről: DOLLAR THRIFTY itt: DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

DOLLAR THRIFTY
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Dollar-Thrifty
Cím: THE SHERATON HEATHROW HOTEL, COLNBROOK BYPASS, W. DRAYTON MIDDLESEX, UB7 0HJ, MIDDLESEX
Telefon: 44 208 8976261
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Ingyenes reptéri transzfer — Az autókölcsönző cég ingyenes transzfert biztosít az autó átvételi helyére, amely a terminál közelében található.
Értékelés: 6.1/10, amely

DOLLAR THRIFTY autókölcsönzési helyek DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál közelében

DOLLAR THRIFTY autókölcsönző helyek a repülőterek körül

DOLLAR THRIFTY autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: DOLLAR THRIFTY