Бусове под наем Santa Cruz El Trompillo Airport

12
окт
сря
2023
10
00
19
окт
сря
2023
10
00
Бусове под наем Santa Cruz El Trompillo Airport

Бусове под наем Santa Cruz El Trompillo Airport

Най-добрите коли под наем в Santa Cruz El Trompillo Airport (SRZ), Боливия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Бусове под наем Бусове под наем Santa Cruz El Trompillo Airport

Santa Cruz El Trompillo Airport коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите Бусове са широко резервирани от нашите клиенти в Santa Cruz El Trompillo Airport. Най-евтиният Бусове автомобил е представен от Toyota Hilux Pickup от Europcar в Santa Cruz El Trompillo Airport. Цената му започва от 90,09 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Santa Cruz El Trompillo Airport е Hyundai i10 от Europcar. Цената му е само 35,74 щ.д. на ден. Europcar не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Популярни групи автомобили

Евтини коли Santa Cruz El Trompillo Airport

Cheapest cars
Toyota Hilux Pickup Товарен ван
europcar
Car rental Santa Cruz El Trompillo Airport Toyota Hilux Pickup
4 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
90,09 щ.д. /day
Suzuki APV Миниван
europcar
Car rental Santa Cruz El Trompillo Airport Suzuki APV
8 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
175,65 щ.д. /day
Hyundai H1 Миниван
europcar
Car rental Santa Cruz El Trompillo Airport Hyundai H1
12 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
212,89 щ.д. /day

Minivan rental at Santa Cruz El Trompillo Airport

For traveling a large company of 7, 8, or more people recommend renting a cheap minibus. Before you rent a 9-seater bus, make sure that in the country where the minibus is not needed to be rented for a special driver service to manage the 9th local bus.
Suzuki APV Миниван
europcar
Car rental Santa Cruz El Trompillo Airport Suzuki APV
8 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
175,65 щ.д. /day
Hyundai H1 Миниван
europcar
Car rental Santa Cruz El Trompillo Airport Hyundai H1
12 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
212,89 щ.д. /day

Cargo van rental at Santa Cruz El Trompillo Airport

Cargo van
Toyota Hilux Pickup Товарен ван
europcar
Car rental Santa Cruz El Trompillo Airport Toyota Hilux Pickup
4 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
90,09 щ.д. /day

Бусове за коли под наем отдаване под наем наблизо Бусове под наем Santa Cruz El Trompillo Airport

Бусове отдаване под наем в летищата наоколо

Бусове коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Бусове под наем Santa Cruz El Trompillo Airport

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Бусове под наем Santa Cruz El Trompillo Airport. Вземете евтини цени за Бусове на Коли под наем