EUROPCAR Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

EUROPCAR Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру

Най-добрите коли под наем в Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру (VVI), Боливия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

EUROPCAR Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру

EUROPCAR под наем Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру

Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Europcar в Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от Europcar в Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру е автомобилът Toyota Yaris в клас Икономичен. Цената е само 59,90 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас SUV при наем в Боливия. Най-евтината кола от клас SUV от Europcar в Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру е предоставена от Suzuki Jimny за 72,55 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Боливия, която е SUV, най-евтината кола от Budget Car Rental в Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру е Suzuki Jimny, на цена от 60,87 щ.д. на ден.

  Сред SUV, най-популярният модел е Suzuki Jimny. Цената му започва от 72,55 щ.д. на ден от Europcar, чийто среден рейтинг е 0/10, въз основа на + отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру е Toyota Yaris от Europcar. Цената му е само 59,90 щ.д. на ден. Europcar не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за EUROPCAR в: Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру

EUROPCAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Europcar
Адрес: CARRETERA AL NORTE KM 11 OFFICE OUTSIDE INT ARRIVALS, SANTA CRUZ
Телефон: 591 3 3341235
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Безплатен летищен автобус — Компанията за автомобили под наем осигурява безплатен летищен автобус до място за взимане на автомобила в близост до главния терминал.

EUROPCAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру

EUROPCAR отдаване под наем в летищата наоколо

EUROPCAR коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Санта Крус Де Ла Сиерра Международно Летище Виру Виру. Вземете евтини цени за EUROPCAR на Коли под наем