GLOBAL RENT A CAR Аугсбург

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

GLOBAL RENT A CAR Аугсбург

Най-добрите коли под наем в Аугсбург, Германия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

GLOBAL RENT A CAR Аугсбург

GLOBAL RENT A CAR под наем Аугсбург

GLOBAL RENT A CAR in Аугсбург
GLOBAL RENT A CAR
GLOBAL RENT A CAR
7.5
/10
Много добре
7.3
/10
Обща стойност за парите
8.3
/10
Чистота
7.1
/10
Обслужване на бюрото за наем
6.7
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 2000 + отзиви на клиенти

GLOBAL RENT A CAR е добре позната и популярна компания за отдаване на автомобили под наем, която работи в много страни и градове, включително и в Аугсбург. Ако някога сте мислили за наемане на кола, докато пътувате, вероятно вече сте чували за тази компания. Колите под наем от GLOBAL RENT A CAR Аугсбург са чудесна възможност да наемете автомобил от всякакъв вид на достъпни цени. Освен това, GLOBAL RENT A CAR се отличава с отличната си надеждност, разполага само с модерни автомобили, които редовно преминават през технически прегледи.

Аугсбург коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Global-Rent-A-Car в Аугсбург бяха прегледани от 2000+ клиенти с оценка 7.5/10. Най-евтината кола от Global-Rent-A-Car в Аугсбург е автомобилът Skoda Citigo в клас Малък. Цената е само 19,96 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Компактен при наем в Германия. Най-евтината кола от клас Компактен от Global-Rent-A-Car в Аугсбург е предоставена от Ford Focus за 29,07 € на ден.

  Keddy-By-Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Аугсбург, с рейтинг средна оценка от 8.4/10, въз основа на 1000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Keddy-By-Europcar е Volkswagen Up от клас Малък с наем от 23,69 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Германия, която е Компактен, най-евтината кола от Keddy-By-Europcar в Аугсбург е Opel Astra, на цена от 31,85 € на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е Volkswagen Golf. Цената му започва от 25,93 € на ден от Europcar, чийто среден рейтинг е 8/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Аугсбург е Volkswagen Up от BuchBinder Rent A Car. Цената му е само 16,04 € на ден. BuchBinder Rent A Car е прегледана от 1000+ клиенти с средна оценка от 7/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Ако търсите представителство на GLOBAL RENT A CAR в Аугсбург, първоначално може да е малко объркващо. Има много представителства на GLOBAL RENT A CAR от които можете да наемете автомобил в Аугсбург, но не всички от тях се намират в центъра на града. Ако изберете далечен офис, ще се наложи да преминете през целия град, за да стигнете до Вашата дестинация. В този случай Bocubo ще Ви помогне. Правим всичко възможно, за да можете да намерите най-близкото представителство за автомобил под наем на GLOBAL RENT A CAR в Аугсбург само с няколко клика.

Информация за GLOBAL RENT A CAR в: Аугсбург

Коли под наем от GLOBAL RENT A CAR Аугсбург

GLOBAL RENT A CAR Аугсбург предлага огромен избор от автомобили. Това е една от многото причини, поради които много хора избират GLOBAL RENT A CAR като предпочитана компания за автомобили под наем в Аугсбург. Автомобилният парк на компанията включва седани и хечбек модели, ванове, джипове, кабриолети и луксозни автомобили на различни популярни марки:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai и др.

Тези и много други автомобили могат да бъдат наети от GLOBAL RENT A CAR Аугсбург. Всички автомобили са в добро състояние и се поддържат постоянно.

GLOBAL RENT A CAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Global-Rent-A-Car
Адрес: Werner-Heisenberg-Str. 11 , Augsburg, 86156
Телефон: 0821-440700
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Неопределено — Дружеството за наемане още не определи типа на пикапа.
Рейтинг: 7.5/10, което е Много добре

Друга причина да изберете GLOBAL RENT A CAR Аугсбург е надеждността на тази компания. Компанията работи от много години и получава изключително положителни отзиви. Всички процеси в GLOBAL RENT A CAR Аугсбург са рационализирани, така че няма възможност за възникване на трудни ситуации. От момента на резервацията на автомобил до получаването на ключовете, всички етапи са прости и ясни. Избраната кола ще ви чака в офиса на GLOBAL RENT A CAR Аугсбург. Тук определено няма да срещнете ситуация, в която колата все още не е стигнала до представителство, или пък ви е предоставена грешната кола. Всичко работи като по часовник при GLOBAL RENT A CAR Аугсбург.

Ако на автомобила има незначителни драскотини, те се записват в договора. Следователно можете да бъдете сигурни, че когато върнете колата си, няма да бъдете таксувани за драскотини, за които нямате нищо общо. GLOBAL RENT A CAR Аугсбург уважава своите клиенти и се стреми да направи пътуването им възможно най-комфортно и релаксиращо.

GLOBAL RENT A CAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Аугсбург

Как да изберем кола под наем при GLOBAL RENT A CAR Аугсбург

Изборът на автомобил при GLOBAL RENT A CAR в Аугсбург е изключително лесен. За да направите правилния избор, първо разберете причините зад наемането на кола. Например, ако търсите евтина и удобна опция да стигнете от летището до центъра на града или да се разхождате из града с малко багаж, опциите хечбек или седан ще са най-подходящите за вас. За наемане на автомобил в Аугсбург, GLOBAL RENT A CAR предлага най-евтините опции в този клас. Освен това ще спестите много от гориво, тъй като колите от този клас са икономични и практички както за придвижване в града, така и извън него.

Ако пътуването Ви включва шофиране извън асфалтови пътища, SUV ще бъде добър избор. Трябва да се отбележи, че GLOBAL RENT A CAR Аугсбург предлага няколко превозни средства от този клас, когато става дума за автомобили под наем. Ако се интересувате от екстремни приключения и възнамерявате да се возите в горите, степите, прериите, една офроуд кола ще бъде чудесен вариант. GLOBAL RENT A CAR Аугсбург има много коли под наем на достъпни цени. Ако имате нужда не само от добра способност за смесено шофиране, но и от голям багажник, изберете комби.

За да пътувате удобно с много пътници или да превозвате голямо количество багаж, наемете миниван. Избирайки GLOBAL RENT A CAR като представител на автомобили под наем в Аугсбург, имате възможност да наемете просторна кола, която да отговаря на всички Ваши нужди.

Автомобили под наем от GLOBAL RENT A CAR Аугсбург с агрегатора на Bocubo

Ако търсите автомобил под наем от GLOBAL RENT A CAR Аугсбург, ние можем да Ви помогнем да намерите най-евтината и надеждна опция и най-близкия офис. Нашата услуга е създадена, за да Ви помогне бързо да намерите най-добрите автомобили за краткосрочен наем. С Bocubo можете да наемете кола само с няколко клика. Благодарение на Bocubo, наемането на автомобил от GLOBAL RENT A CAR в Аугсбург става още по-бързо и удобно.

За да използвате агрегатора на Bocubo, просто посочете местоположението си и за колко дни искате да наемете превозно средство. Освен това можете да изберете опцията „Връщане на друго място“.

След няколко секунди ще видите всички оферти за коли под наем в Аугсбург. Нашата услуга ще Ви покаже най-близките офиси за наем и най-евтините опции, предлагани от различни компании. Не е нужно да губите време да посещавате различни офиси за коли под наем и да говорите с мениджъри, за да научите за всички условия и цени. Вече направихме всичко това за Вас. Намирането на кола от GLOBAL RENT A CAR в Аугсбург с Bocubo е чудесна възможност да резервирате и наемете практично возило за броени минути.

Защо да използваме Bocubo за наемане на кола от GLOBAL RENT A CAR в Аугсбург?

Bocubo обединява най-добрите предложения от най-надеждните компании за коли под наем. С нашия агрегатор бързо ще намерите най-близкия офис на GLOBAL RENT A CAR и ще резервирате кола под наем в предварително определен ден. Можете също така да сравните оферти от GLOBAL RENT A CAR и други компании, за да изберете най-атрактивните условия и най-ниските цени.

Показваме Ви най-близките до Вас офиси. Следователно вече не е нужно да се возите из целия град в търсене на офис за автомобили под наем. Изберете желаната точка и кола, резервирайте я и платете. След това просто елате в офиса на наемната компания на указаната дата и след няколко минути ще получите ключовете. Без опашки и дълго попълване на формуляри! С Bocubo можете да наемете идеалната кола за минути!

Коли под наем в близост до Аугсбург

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Аугсбург. Вземете евтини цени за GLOBAL RENT A CAR на Коли под наем