KEDDY BY EUROPCAR Castlebar
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

KEDDY BY EUROPCAR Castlebar

Най-добрите коли под наем в Castlebar, Ирландия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

KEDDY BY EUROPCAR Castlebar

KEDDY BY EUROPCAR за коли под наем в Castlebar

KEDDY BY EUROPCAR in Castlebar
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
7
/10
Добре
6.4
/10
Обща стойност за парите
8.1
/10
Чистота
6.7
/10
Обслужване на бюрото за наем
6.2
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
7.7
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 500 + отзиви на клиенти

Castlebar коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Keddy-By-Europcar в Castlebar бяха прегледани от 500+ клиенти с оценка 7/10. Най-евтината кола от Keddy-By-Europcar в Castlebar е автомобилът Volkswagen Up в клас Малък. Цената е само 15,50 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Ирландия. Най-евтината кола от клас Икономичен от Keddy-By-Europcar в Castlebar е предоставена от Ford Fiesta за 17,00 € на ден.

  Hertz Car Hire е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Castlebar, с рейтинг средна оценка от 8.4/10, въз основа на 2000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Hertz Car Hire е Volkswagen Polo от клас Икономичен с наем от 17,01 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Ирландия, която е Икономичен, най-евтината кола от Hertz Car Hire в Castlebar е Volkswagen Polo, на цена от 17,01 € на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Volkswagen Polo. Цената му започва от 15,35 € на ден от CARHIRE, чийто среден рейтинг е 7.5/10, въз основа на 10000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Castlebar е Ford Ka от Dollar Car Rental. Цената му е само 5,86 € на ден. Dollar Car Rental е прегледана от 250+ клиенти с средна оценка от 7.6/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за KEDDY BY EUROPCAR в: Castlebar

KEDDY BY EUROPCAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Keddy-By-Europcar
Адрес: MAIN TERMINAL, KNOCK AIRPORT KNOCK, Knock Airport, CO. MAYO, F12Y2Y0, Mayo
Телефон: 353 61 206094
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 7/10, което е Добре

KEDDY BY EUROPCAR за коли под наем в Нок, Летище (NOC)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 16 € от 17 € от 32 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
от 6 € от 7 € от 50 € от 19 € от 11 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 16 € от 17 € от 90 € от 69 € от 108 € от 27 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 15 € от 17 € от 161 € от 89 € от 34 €
Europcar
Europcar
от 19 € от 17 € от 32 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 19 € от 123 € от 124 € от 123 € от 21 €
CARHIRE
CARHIRE
от 15 € от 15 € от 28 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 26 € от 17 € от 97 € от 83 € от 28 €
Payless Car Rental
Payless Car Rental
от 15 € от 11 € от 161 € от 89 € от 34 €

KEDDY BY EUROPCAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Castlebar

KEDDY BY EUROPCAR отдаване под наем в летищата наоколо

Коли под наем в близост до Castlebar

Наемане на автомобили в близките летища

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Castlebar. Вземете евтини цени за KEDDY BY EUROPCAR на Коли под наем