INTERRENT Нюкасъл Летище Интернешънъл

4
окт
вто
2023
10
00
11
окт
вто
2023
10
00
BOCUBO Коли под наем

INTERRENT Нюкасъл Летище Интернешънъл

Най-добрите коли под наем в Нюкасъл Летище Интернешънъл (NCL), Великобритания. Без скрити такси. Безплатно анулиране

INTERRENT Нюкасъл Летище Интернешънъл

INTERRENT под наем INTERRENT Нюкасъл Летище Интернешънъл

INTERRENT in INTERRENT Нюкасъл Летище Интернешънъл
INTERRENT
INTERRENT
8
/10
Много добре
7.9
/10
Обща стойност за парите
8.9
/10
Чистота
7.8
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
7.8
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 5000 + отзиви на клиенти

Нюкасъл Летище Интернешънъл коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от InterRent в Нюкасъл Летище Интернешънъл бяха прегледани от 5000+ клиенти с оценка 8/10. Най-евтината кола от InterRent в Нюкасъл Летище Интернешънъл е автомобилът Hyundai i10 в клас Малък. Цената е само 17,41 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем на автомобил в Нюкасъл Летище Интернешънъл. Най-евтината кола от клас Икономичен от InterRent в Нюкасъл Летище Интернешънъл е Hyundai i20 за 19,23 щ.д. на ден.

  Enterprise е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Нюкасъл Летище Интернешънъл, с рейтинг средна оценка от 9/10, въз основа на 1000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Enterprise е Ford Focus от клас Компактен с наем от 34,92 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Нюкасъл Летище Интернешънъл е Икономичен с цени от Enterprise, започващи от 46,47 щ.д. на ден за Opel Corsa.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Великобритания, която е Среден, най-евтината кола от Enterprise в Нюкасъл Летище Интернешънъл е Skoda Octavia, на цена от 46,94 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен в Нюкасъл Летище Интернешънъл, предоставен от Budget Car Rental (оценен на 8.4/10 от 2000+ клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Opel Corsa с цена от 18,27 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Среден е представен от същия продавач: Budget Car Rental. Колата е на Hyundai i30 Estate, с цена от 39,27 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Великобритания, името му е Hertz Car Hire (средна оценка от 8.1/10, оценена от 10000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Икономичен в Нюкасъл Летище Интернешънъл е Opel Corsa, с цени от 26,30 щ.д. на ден.

  Сред Среден, най-популярният модел е Skoda Octavia. Цената му започва от 37,03 щ.д. на ден от Hertz Car Hire, чийто среден рейтинг е 8.1/10, въз основа на 10000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Нюкасъл Летище Интернешънъл е Hyundai i10 от InterRent. Цената му е само 17,41 щ.д. на ден. InterRent е прегледана от 5000+ клиенти с средна оценка от 8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Популярни групи автомобили

Cheapest cars in Нюкасъл Летище Интернешънъл

Cheapest cars
Hyundai i10 Мини
interrent
Car rental Нюкасъл Летище Интернешънъл Hyundai i10
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
17,41 щ.д. /day
Hyundai i20 Икономичен
interrent
Car rental Нюкасъл Летище Интернешънъл Hyundai i20
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
19,23 щ.д. /day
Hyundai i30 Компактен
interrent
Car rental Нюкасъл Летище Интернешънъл Hyundai i30
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
35,27 щ.д. /day
Opel Mokka SUV
interrent
Car rental Нюкасъл Летище Интернешънъл Opel Mokka
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
44,75 щ.д. /day

Compact car rental at Нюкасъл Летище Интернешънъл

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Hyundai i30 Компактен
interrent
Car rental Нюкасъл Летище Интернешънъл Hyundai i30
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
35,27 щ.д. /day

Economy car rental at Нюкасъл Летище Интернешънъл

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Hyundai i20 Икономичен
interrent
Car rental Нюкасъл Летище Интернешънъл Hyundai i20
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
19,23 щ.д. /day

Mini car rental at Нюкасъл Летище Интернешънъл

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Hyundai i10 Мини
interrent
Car rental Нюкасъл Летище Интернешънъл Hyundai i10
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
17,41 щ.д. /day

SUV rental at Нюкасъл Летище Интернешънъл

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Opel Mokka SUV
interrent
Car rental Нюкасъл Летище Интернешънъл Opel Mokka
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
44,75 щ.д. /day

Информация за INTERRENT в: INTERRENT Нюкасъл Летище Интернешънъл

INTERRENT
Информация и Контакти
Име на фирмата: InterRent
Адрес: Terminal Building, Newcastle Apt, Newcastle Upon Tyne, NE13 8BZ
Телефон: 0044 371 3843411
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 8/10, което е Много добре

INTERRENT за коли под наем отдаване под наем наблизо INTERRENT Нюкасъл Летище Интернешънъл

INTERRENT коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до INTERRENT Нюкасъл Летище Интернешънъл

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в INTERRENT Нюкасъл Летище Интернешънъл. Вземете евтини цени за INTERRENT на Коли под наем