Luksus Leiebil Ostrava Lufthavn

10
00
10
00
Luksus Leiebil Ostrava Lufthavn

Luksus Leiebil Ostrava Lufthavn

Beste leiebiler i Ostrava Lufthavn (OSR), Tsjekkia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Luksus Ostrava Lufthavn

EUROPCAR i Ostrava Lufthavn
EUROPCAR
EUROPCAR
9.1
/10
Utmerket
8.7
/10
Total verdi for pengene
9.3
/10
Renslighet
9.2
/10
Service i skranken
9.5
/10
Hentingsprosess av leiebil
9
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 25 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Ostrava Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Luksus-biler er mye bestilt av våre kunder i Ostrava Lufthavn. Den billigste Luksus-bilen er presentert av Mercedes E Class fra Europcar i Ostrava Lufthavn. Prisen starter fra USD 184,02 per dag.

  Hvis du ønsker å leie en Luksus-bil fra den høyest vurderte leverandøren i Ostrava Lufthavn, bør du være oppmerksom på Europcar. Denne leiebil leverandøren ble vurdert av 25+ kunder med en gjennomsnittlig score på 9.1/10. Luksus-bil fra Europcar i Ostrava Lufthavn med lavest mulig pris er Mercedes E Class. Det vil koste deg ca USD 184,02 per dag.

  Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Ostrava Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 9.1/10, basert på 25+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Europcar er Volkswagen Sharan i leiebilklassen Varebilutleie for USD 51,09 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Ostrava Lufthavn er Kompakt med priser fra Europcar som begynner med USD 100,99 per dag for Volkswagen Golf.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Tsjekkia, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Europcar i Ostrava Lufthavn Volkswagen Polo, med en pris på USD 69,01 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen i Ostrava Lufthavn levert av Green-Motion (vurdert til 8/10 av 100+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Ford Focus priset til USD 181,16 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen er presentert av samme leverandør: Green-Motion. Bilen er Ford Fiesta, priset til USD 210,08 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Tsjekkia, er navnet Budget Car Rental (gjennomsnittlig score på 8.6/10 rangert av 1000+ kunder). Den billigste Kompakt-bilen i Ostrava Lufthavn er Volkswagen Golf, med priser fra USD 24,32 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Volkswagen Polo. Prisen starter fra USD 19,55 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 8.6/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Ostrava Lufthavn er Skoda Citigo fra Budget Car Rental. Prisen er kun USD 19,19 per dag. Budget Car Rental ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Luksus leiebilsted nære Ostrava Lufthavn

Luksus leiebil på togstasjoner

Luksus leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Ostrava Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Most Popular car groups near Ostrava Lufthavn

Premium car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Premium
 • Mercedes E Class 5 Places | 4 Bags
 • Audi A8 5 Places | 4 Bags

Luxury car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Luxury cars rent those who love to travel in complete comfort and do not deny themselves. Rent a luxury car is the best option when you need to impress at an important meeting or when traveling to a very important event.
 • Mercedes S Class 5 Places | 4 Bags

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Ostrava Lufthavn Få billige priser for Luksus bilutleie