INTERNATIONAL Praha Lufthavn

10
00
10
00
 Leiebiler

INTERNATIONAL Praha Lufthavn

Beste leiebiler i Praha Lufthavn (PRG), Tsjekkia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

INTERNATIONAL Praha Lufthavn

INTERNATIONAL Praha Lufthavn

Leiebiltips til Praha Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra International Supplier i Praha Lufthavn ble anmeldt av + kunder med en vurdering på 0/10. Den billigeste bilen fra International Supplier i Praha Lufthavn er Smart Fortwo i leiebilklassen Mini. Prisen er kun USD 40,29 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Kompakt i Praha Lufthavn og leiebilklassen Økonomi i Tsjekkia. Den billigste bilen i Kompakt fra International Supplier i Praha Lufthavn er Volkswagen Golf for USD 65,12 per dag. Den billigste bilen i Økonomi fra International Supplier i Praha Lufthavn er presentert av Seat Ibiza for USD 48,81 per dag.

  Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Praha Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 9.1/10, basert på 25+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Europcar er Skoda Fabia Estate i leiebilklassen Standard for USD 38,05 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Praha Lufthavn er Kompakt med priser fra Europcar som begynner med USD 52,34 per dag for Volkswagen Golf.

  For den mest populære leverandøren i Tsjekkia, er navnet Budget Car Rental (gjennomsnittlig score på 8.1/10 rangert av 1000+ kunder). Den billigste Kompakt-bilen i Praha Lufthavn er Volkswagen Golf, med priser fra USD 28,09 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Volkswagen Polo. Prisen starter fra USD 20,73 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 8.1/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Praha Lufthavn er Skoda Citigo fra Firefly Car Rental. Prisen er kun USD 10,16 per dag. Firefly Car Rental ble anmeldt av 50+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.7/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om INTERNATIONAL i Praha Lufthavn

INTERNATIONAL
Info & Kontakter
Firmanavn: International Supplier
Adresse: Aviaticka 1, Praha, 160 08
Telefon: +420-222324995
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.

INTERNATIONAL leiebilsted nære Praha Lufthavn

INTERNATIONAL leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Praha Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Praha Lufthavn Få billige priser for INTERNATIONAL bilutleie