DOOLEY Cork Lufthavn
10
00
10
00
 Leiebiler

DOOLEY Cork Lufthavn

Beste leiebiler i Cork Lufthavn (SNN), Irland. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

DOOLEY Cork Lufthavn

DOOLEY leiebil i Cork Lufthavn

DOOLEY i Cork Lufthavn
DOOLEY
DOOLEY
6.5
/10
Bra
6.2
/10
Total verdi for pengene
7.1
/10
Renslighet
6.2
/10
Service i skranken
5.6
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.3
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 2000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Cork Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Dooley Car Rentals i Cork Lufthavn ble anmeldt av 2000+ kunder med en vurdering på 6.5/10. Den billigeste bilen fra Dooley Car Rentals i Cork Lufthavn er Volkswagen Polo i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun € 29,53 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Kompakt i Cork Lufthavn og leiebilklassen Økonomi i Irland. Den billigste bilen i Kompakt fra Dooley Car Rentals i Cork Lufthavn er Ford Focus for € 79,41 per dag. Den billigste bilen i Økonomi fra Dooley Car Rentals i Cork Lufthavn er presentert av Volkswagen Polo for € 29,53 per dag.

  CARHIRE er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Cork Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.3/10, basert på 10000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra CARHIRE er Volkswagen Up i leiebilklassen Mini for € 16,53 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Cork Lufthavn er Kompakt med priser fra CARHIRE som begynner med € 21,50 per dag for Ford Focus.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Irland, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra CARHIRE i Cork Lufthavn Volkswagen Polo, med en pris på € 17,05 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen i Cork Lufthavn levert av Easirent Low Cost Car Rental (vurdert til 6.5/10 av 500+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Ford Focus priset til € 18,53 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen er presentert av samme leverandør: Easirent Low Cost Car Rental. Bilen er Hyundai i20, priset til € 24,11 per dag.

  Den billigste leiebilen i Cork Lufthavn er Fiat 500 fra Easirent Low Cost Car Rental. Prisen er kun € 16,21 per dag. Easirent Low Cost Car Rental ble anmeldt av 500+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 6.5/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om DOOLEY i Cork Lufthavn

DOOLEY
Info & Kontakter
Firmanavn: Dooley Car Rentals
Adresse: Shannon Airport, Shannon
Telefon: +353 61 471098 /353 61 471819.
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Gratis skyttelbuss — Bilutleieselskapet tilbyr gratis skyttelbuss til hentestedet for bilen nær hovedterminalen.
Vurdering: 6.5/10, som er Bra

DOOLEY leiebilpriser i Cork Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Dooley Car Rentals
Dooley Car Rentals
fra € 30 fra € 147 fra € 83
Easirent Low Cost Car Rental
Easirent Low Cost Car Rental
fra € 16 fra € 24 fra € 198 fra € 110
CARHIRE
CARHIRE
fra € 17 fra € 17 fra € 56 fra € 76 fra € 74 fra € 35
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra € 36 fra € 24 fra € 97 fra € 53 fra € 71 fra € 36
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra € 23 fra € 24 fra € 59 fra € 77 fra € 47 fra € 60
Alamo
Alamo
fra € 20 fra € 25 fra € 63 fra € 75 fra € 28
Europcar
Europcar
fra € 22 fra € 23 fra € 120 fra € 180 fra € 69 fra € 35
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra € 17 fra € 17 fra € 225 fra € 112 fra € 44
Enterprise
Enterprise
fra € 23 fra € 24 fra € 132 fra € 108 fra € 74 fra € 35
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra € 24 fra € 141 fra € 211 fra € 74 fra € 33
Payless Car Rental
Payless Car Rental
fra € 17 fra € 17 fra € 171 fra € 112 fra € 44
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra € 62 fra € 63 fra € 130 fra € 123 fra € 83
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra € 20 fra € 21 fra € 35
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra € 18 fra € 18 fra € 97 fra € 57 fra € 61 fra € 28
Flizzr
Flizzr
fra € 17

DOOLEY leiebilsted nære Cork Lufthavn

DOOLEY leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Cork Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Cork Lufthavn Få billige priser for DOOLEY bilutleie