BUDGET Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn
10
00
10
00
 Leiebiler

BUDGET Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn

Beste leiebiler i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn (TLV), Israel. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

BUDGET Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn

BUDGET leiebil i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn

BUDGET i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn
BUDGET
BUDGET
6.5
/10
Bra
6.8
/10
Total verdi for pengene
6.2
/10
Renslighet
6.4
/10
Service i skranken
5.8
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.3
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 1000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Budget Car Rental i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurdering på 6.5/10. Den billigeste bilen fra Budget Car Rental i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn er Mazda 6 i leiebilklassen Standard. Prisen er kun € 26,21 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Israel. Den billigste bilen i Økonomi fra Budget Car Rental i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn er presentert av Kia Picanto for € 33,60 per dag.

  Hertz Car Hire er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 7.4/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Hertz Car Hire er Suzuki Alto i leiebilklassen Mini for € 23,45 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Israel, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Hertz Car Hire i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn Hyundai i10, med en pris på € 24,59 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen er presentert av Cal-Auto (vurdert til 6.1/10 av 500+ kunder). Bilen er Hyundai i20, priset til € 27,52 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Kia Picanto. Prisen starter fra € 33,60 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 6.5/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn er Chevrolet Spark fra Dollar. Prisen er kun € 15,47 per dag. Dollar er ikke enda vurdert av våre kunder, vær den første til å gjøre det!

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om BUDGET i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn

BUDGET
Info & Kontakter
Firmanavn: Budget Car Rental
Adresse: Arrival Hall After Customs, Tel Aviv, 70100
Telefon: +972 (0) 39350011
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 6.5/10, som er Bra

BUDGET leiebilpriser i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra € 34 fra € 34 fra € 84 fra € 54
Dollar
Dollar
fra € 15 fra € 16
Thrifty
Thrifty
fra € 30 fra € 25 fra € 40
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra € 23 fra € 25 fra € 77 fra € 107 fra € 84 fra € 100
Europcar
Europcar
fra € 22 fra € 26 fra € 104 fra € 129 fra € 52 fra € 49
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra € 26 fra € 30 fra € 166 fra € 76 fra € 43
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
fra € 29 fra € 24 fra € 186 fra € 85 fra € 84
Cal-Auto
Cal-Auto
fra € 27 fra € 28 fra € 60 fra € 79
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
fra € 37 fra € 40 fra € 160 fra € 94 fra € 89
Enterprise
Enterprise
fra € 25 fra € 26 fra € 187 fra € 117 fra € 63
International Supplier
International Supplier
fra € 34 fra € 32 fra € 121 fra € 224 fra € 72
Alamo
Alamo
fra € 36 fra € 39 fra € 58
Alamo
Alamo
fra € 34 fra € 37

BUDGET leiebilsted nære Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn

BUDGET leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

 • Ramla 8.73 km / 5.43 mi

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Tel Aviv Ben Gurion Lufthavn Få billige priser for BUDGET bilutleie