ACE Zračna Luka Charlottetown

10
00
10
00
 Najam automobila

ACE Zračna Luka Charlottetown

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Charlottetown (YYG), Kanada. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

ACE Zračna Luka Charlottetown

Najam ACE Zračna Luka Charlottetown

ACE u Zračna Luka Charlottetown
ACE
ACE
7.6
/10
Vrlo dobro
7.4
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.8
/10
Čistoća
8
/10
Usluge unajmitelja
6.6
/10
Proces preuzimanja automobila
7.3
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 100 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Charlottetown

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila ACE Rent A Car u Zračna Luka Charlottetown pregledalo je 100+ kupacai ocijenilo 7.6/10. Najjeftiniji automobil od ACE Rent A Car u Zračna Luka Charlottetown je Kia Rio iz Kompaktan klase automobila. Njegova cijena je samo 51,03 USD po danu.

  Budget Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Charlottetown s prosječnom osjenom od 8.9/10, na temelju 1000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Budget Car Rental je Toyota Yaris iz Ekonomski klase za 71,01 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Kanada, Džip, najjeftiniju cijenu pruža Budget Car Rental u Zračna Luka Charlottetown za Ford Escape, po cijeni od 79,99 USD po danu.

  Najjeftiniji Džip predstavio je National (ocjenjen 8.3/10 na temelju 500+ kupaca). Vozilo je Jeep Grand Cherokee, po cijeni od 112,45 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Charlottetown je za Toyota Yaris koju pruža Europcar. Cijena je samo 50,68 USD po danu. Europcar je ocijenilo 50+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.3/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o ACE na Zračna Luka Charlottetown

ACE
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: ACE Rent A Car
Adresa: Charlottetown, Prince Edward Island(PE), Canada, C1A8S6
Telefon: 1-902-566-3341
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Besplatan autobusni prijevoz — Agencija za iznajmljivanje vozila osigurava besplatan autobusni prijevoz do mjesta preuzimanja vozila u blizini glavnog terminala.
Ocjena: 7.6/10, nalazi se na Vrlo dobro

ACE lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Charlottetown

ACE najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Charlottetown

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Charlottetown Ostvarite povoljne cijene kod ACE iznajmljivača automobila