AVIS Zračna Luka Ostrava

10
00
10
00
 Najam automobila

AVIS Zračna Luka Ostrava

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Ostrava (OSR), Češka Republika. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

AVIS Zračna Luka Ostrava

Najam AVIS Zračna Luka Ostrava

AVIS u Zračna Luka Ostrava
AVIS
AVIS
7.3
/10
Vrlo dobro
6.1
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.6
/10
Čistoća
6.5
/10
Usluge unajmitelja
8
/10
Proces preuzimanja automobila
7.3
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 50 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Ostrava

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila AVIS Car Rental u Zračna Luka Ostrava pregledalo je 50+ kupacai ocijenilo 7.3/10. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Ostrava je Opel Corsa iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 113,39 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Kompaktan u Zračna Luka Ostrava i Ekonomski u Češka Republika. Najjeftini Kompaktan automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Ostrava je Skoda Rapid za 118,83 USD po danu. Najjeftini Ekonomski automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Ostrava predstavlja Opel Corsa za 113,39 USD po danu.

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Ostrava s prosječnom osjenom od 9.1/10, na temelju 25+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Volkswagen Sharan iz Kombija klase za 51,09 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka Ostrava je Kompaktan s cijenama koje pruža Europcar koje se kreću već od 100,99 USD po danu za Volkswagen Golf.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Češka Republika, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Zračna Luka Ostrava za Volkswagen Polo, po cijeni od 69,01 USD po danu.

  Najjeftiniji Kompaktan u Zračna Luka Ostrava pruža Green-Motion (ocjenjen s 8/10 na temelju 100+ kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Ford Focus po cijeni već od 181,16 USD po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski pruža isti iznajmljivač: Green-Motion. Vozilo je Ford Fiesta, po cijeni od 210,08 USD po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Češka Republika je Budget Car Rental (prosječna ocjena 8.6/10 na temelju ocjena 1000+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Zračna Luka Ostrava je Kompaktan Volkswagen Golf s cijenama koje se kreću već od 24,32 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Volkswagen Polo. Njena cijena počinje već od 19,55 USD po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.6/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Ostrava je za Skoda Citigo koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 19,19 USD po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o AVIS na Zračna Luka Ostrava

AVIS
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: AVIS Car Rental
Adresa: Airport Ostrava-Mosnov, Ostrava, 742 51
Telefon: 420 602124304
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 7.3/10, nalazi se na Vrlo dobro

AVIS lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Ostrava

AVIS najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Ostrava

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Ostrava Ostvarite povoljne cijene kod AVIS iznajmljivača automobila