AVIS Ostrava Lufthavn

10
00
10
00
 Leiebiler

AVIS Ostrava Lufthavn

Beste leiebiler i Ostrava Lufthavn (OSR), Tsjekkia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

AVIS Ostrava Lufthavn

AVIS Ostrava Lufthavn

AVIS i Ostrava Lufthavn
AVIS
AVIS
7.3
/10
Veldig bra
6.1
/10
Total verdi for pengene
8.6
/10
Renslighet
6.5
/10
Service i skranken
8
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.3
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 50 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Ostrava Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra AVIS Car Rental i Ostrava Lufthavn ble anmeldt av 50+ kunder med en vurdering på 7.3/10. Den billigeste bilen fra AVIS Car Rental i Ostrava Lufthavn er Opel Corsa i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 113,39 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Kompakt i Ostrava Lufthavn og leiebilklassen Økonomi i Tsjekkia. Den billigste bilen i Kompakt fra AVIS Car Rental i Ostrava Lufthavn er Skoda Rapid for USD 118,83 per dag. Den billigste bilen i Økonomi fra AVIS Car Rental i Ostrava Lufthavn er presentert av Opel Corsa for USD 113,39 per dag.

  Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Ostrava Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 9.1/10, basert på 25+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Europcar er Volkswagen Sharan i leiebilklassen Varebilutleie for USD 51,09 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Ostrava Lufthavn er Kompakt med priser fra Europcar som begynner med USD 100,99 per dag for Volkswagen Golf.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Tsjekkia, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Europcar i Ostrava Lufthavn Volkswagen Polo, med en pris på USD 69,01 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen i Ostrava Lufthavn levert av Green-Motion (vurdert til 8/10 av 100+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Ford Focus priset til USD 181,16 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen er presentert av samme leverandør: Green-Motion. Bilen er Ford Fiesta, priset til USD 210,08 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Tsjekkia, er navnet Budget Car Rental (gjennomsnittlig score på 8.6/10 rangert av 1000+ kunder). Den billigste Kompakt-bilen i Ostrava Lufthavn er Volkswagen Golf, med priser fra USD 24,32 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Volkswagen Polo. Prisen starter fra USD 19,55 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 8.6/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Ostrava Lufthavn er Skoda Citigo fra Budget Car Rental. Prisen er kun USD 19,19 per dag. Budget Car Rental ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om AVIS i Ostrava Lufthavn

AVIS
Info & Kontakter
Firmanavn: AVIS Car Rental
Adresse: Airport Ostrava-Mosnov, Ostrava, 742 51
Telefon: 420 602124304
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 7.3/10, som er Veldig bra

AVIS leiebilsted nære Ostrava Lufthavn

AVIS leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Ostrava Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Ostrava Lufthavn Få billige priser for AVIS bilutleie