Ispod 25 godina Najam auta Zračna Luka Shannon
10
00
10
00
 Najam automobila

Ispod 25 godina Najam auta Zračna Luka Shannon

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Shannon (SNN), Irska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Ispod 25 godina najam auta na/u Zračna Luka Shannon

CARHIRE u Zračna Luka Shannon
CARHIRE
CARHIRE
8.3
/10
Odlično
7.6
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.6
/10
Čistoća
8.5
/10
Usluge unajmitelja
8.1
/10
Proces preuzimanja automobila
8.5
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 10000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Shannon

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  CARHIRE je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Shannon s prosječnom osjenom od 8.3/10, na temelju 10000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od CARHIRE je Volkswagen Up iz Mini klase za 17,95 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka Shannon je Kompaktan s cijenama koje pruža CARHIRE koje se kreću već od 23,34 USD po danu za Ford Focus.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Irska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža CARHIRE u Zračna Luka Shannon za Volkswagen Polo, po cijeni od 18,51 USD po danu.

  Najjeftiniji Kompaktan u Zračna Luka Shannon pruža Easirent Low Cost Car Rental (ocjenjen s 6.5/10 na temelju 500+ kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Ford Focus po cijeni već od 20,12 USD po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski pruža isti iznajmljivač: Easirent Low Cost Car Rental. Vozilo je Hyundai i20, po cijeni od 26,18 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Shannon je za Fiat 500 koju pruža Easirent Low Cost Car Rental. Cijena je samo 17,60 USD po danu. Easirent Low Cost Car Rental je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Ispod 25 godina cijene najma automobila na/u Zračna Luka Shannon

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Easirent Low Cost Car Rental
Easirent Low Cost Car Rental
od: 18 USD od: 26 USD od: 215 USD od: 119 USD
CARHIRE
CARHIRE
od: 18 USD od: 19 USD od: 61 USD od: 83 USD od: 81 USD od: 37 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 39 USD od: 26 USD od: 105 USD od: 57 USD od: 77 USD od: 39 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 25 USD od: 26 USD od: 64 USD od: 84 USD od: 51 USD od: 65 USD
Alamo
Alamo
od: 22 USD od: 28 USD od: 69 USD od: 82 USD od: 30 USD
Dooley Car Rentals
Dooley Car Rentals
od: 32 USD od: 159 USD od: 90 USD
Europcar
Europcar
od: 24 USD od: 25 USD od: 130 USD od: 196 USD od: 75 USD od: 37 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 18 USD od: 19 USD od: 244 USD od: 122 USD od: 47 USD
Enterprise
Enterprise
od: 26 USD od: 26 USD od: 143 USD od: 117 USD od: 81 USD od: 39 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 26 USD od: 153 USD od: 229 USD od: 81 USD od: 35 USD
Payless Car Rental
Payless Car Rental
od: 18 USD od: 19 USD od: 186 USD od: 122 USD od: 47 USD
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 67 USD od: 68 USD od: 141 USD od: 133 USD od: 91 USD
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
od: 22 USD od: 22 USD od: 39 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 20 USD od: 20 USD od: 105 USD od: 62 USD od: 66 USD od: 30 USD
Flizzr
Flizzr
od: 19 USD

Ispod 25 godina lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Shannon

Ispod 25 godina najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Shannon

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Shannon Ostvarite povoljne cijene kod Ispod 25 godina iznajmljivača automobila