HERTZ Ramla
10
00
10
00
 Najam automobila

HERTZ Ramla

Najbolji najam auta na/u Ramla, Izrael. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

HERTZ Ramla

HERTZ najam auta na/u Ramla

HERTZ u Ramla
HERTZ
HERTZ
6.8
/10
Dobro
6.8
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7
/10
Čistoća
6.7
/10
Usluge unajmitelja
6.3
/10
Proces preuzimanja automobila
7.4
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Ramla

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Hertz Car Hire u Ramla pregledalo je 250+ kupacai ocijenilo 6.8/10. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire u Ramla je Suzuki Alto iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 20,83 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Izrael. Najjeftini Ekonomski automobil od Hertz Car Hire u Ramla predstavlja Hyundai Getz za 22,22 USD po danu.

  Dollar-Thrifty je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Ramla s prosječnom osjenom od 6.9/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Dollar-Thrifty je Suzuki Alto iz Mini klase za 21,38 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Izrael, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Dollar-Thrifty u Ramla za Kia Picanto, po cijeni od 22,63 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Nissan Micra. Njena cijena počinje već od 10,50 USD po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.4/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Ramla je za Hyundai i10 koju pruža AVIS Car Rental. Cijena je samo 6,97 USD po danu. AVIS Car Rental je ocijenilo 50+ kupaca s prosječnom ocjenom od 5.6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o HERTZ na Ramla

HERTZ
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Hertz Car Hire
Adresa: Rogozin Street 4 , Ashdod
Telefon: 972-8-8527779
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.
Ocjena: 6.8/10, nalazi se na Dobro

HERTZ cijene najma automobila na/u Zračna Luka Tel Aviv Ben Gurion (TLV)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 26 USD od: 27 USD od: 84 USD od: 117 USD od: 92 USD od: 110 USD
Dollar
Dollar
od: 17 USD od: 17 USD
Thrifty
Thrifty
od: 33 USD od: 27 USD od: 44 USD
Europcar
Europcar
od: 24 USD od: 28 USD od: 114 USD od: 141 USD od: 57 USD od: 53 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 28 USD od: 33 USD od: 182 USD od: 83 USD od: 47 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 37 USD od: 37 USD od: 92 USD od: 59 USD
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
od: 31 USD od: 26 USD od: 203 USD od: 93 USD od: 91 USD
Cal-Auto
Cal-Auto
od: 29 USD od: 30 USD od: 66 USD od: 86 USD
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
od: 41 USD od: 43 USD od: 175 USD od: 102 USD od: 97 USD
Enterprise
Enterprise
od: 27 USD od: 28 USD od: 204 USD od: 128 USD od: 69 USD
International Supplier
International Supplier
od: 37 USD od: 35 USD od: 133 USD od: 245 USD od: 79 USD
Alamo
Alamo
od: 39 USD od: 43 USD od: 64 USD
Alamo
Alamo
od: 37 USD od: 41 USD

HERTZ lokacije najma automobila blizu Ramla

HERTZ najam auta na obližnjoj zračnoj luci

HERTZ najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Ramla

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Ramla Ostvarite povoljne cijene kod HERTZ iznajmljivača automobila