Egotičan Najam auta Zahle

10
00
10
00
Egotičan Najam auta Zahle

Egotičan Najam auta Zahle

Najbolji najam auta na/u Zahle, Libanon. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Egotičan Zahle

Savjeti za najam automobila u Zahle

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kabriolet su kategorija koja se često rezervira u Zahle. Najjeftini Kabriolet predstavlja Mini Cooper Convertible koju pruža Budget Car Rental u Zahle. Cijena kreće već od 75,76 USD po danu.

  Ako želite unajmiti Kabriolet od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Zahle, obratite pozornost na AVIS Car Rental. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 50+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.5/10. Kabriolet vozilo koje AVIS Car Rental nudi u Zahle po najnižoj cijeni je Mini Cooper Convertible. Cijena joj je oko 81,03 USD po danu.

  AVIS Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zahle s prosječnom osjenom od 8.5/10, na temelju 50+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental je Renault Sandero iz Ekonomski klase za 23,47 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Libanon, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža AVIS Car Rental u Zahle za Renault Sandero, po cijeni od 23,47 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Hyundai i10. Njena cijena počinje već od 22,16 USD po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.5/10 na temelju 100+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zahle je za Hyundai i10 koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 22,16 USD po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Egotičan lokacije najma automobila blizu Zahle

Egotičan najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Egotičan najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zahle

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Most Popular car groups near Zahle

Exotic car rental at Zahle

van picture
The class of exotic cars is a car that you will not meet in everyday life on the road, but on which you can not long (or on the contrary, long) will ride around the city or outside the city. Rent an exotic car is much more expensive than usual, but it is worth it
 • Range Rover Velar 5 Places | 5 Bags
 • Range Rover Sport 5 Places | 5 Bags

Convertible car rental at Zahle

van picture
Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
 • Mini Cooper Convertible 4 Places | 1 Bags
 • Renault Megane Convertible 4 Places | 2 Bags

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zahle Ostvarite povoljne cijene kod Egotičan iznajmljivača automobila