SIXT Poznan

21
ruj.
sri.
2023
10
00
28
ruj.
sri.
2023
10
00
 Najam automobila

SIXT Poznan

Najbolji najam auta Poznan, Poljska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

SIXT Poznan

Najam SIXT SIXT Poznan

SIXT je poznata i popularna tvrtka koja posluje u mnogim zemljama i gradovima, uključujući SIXT Poznan. Ako ste ikada razmišljali o unajmljivanju automobila dok ste putovali, vjerojatno ste čuli za ovu tvrtku. Iznajmljivanje automobila kod SIXT SIXT Poznan odlična je prilika za unajmljivanje automobila bilo koje vrste po povoljnoj cijeni cijene. Osim toga, SIXT je poznat po svojoj izvrsnoj pouzdanosti, ima samo moderne automobile koji redovito prolaze tehnički pregled.

Savjeti za najam automobila u Poznan

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila SIXT Rent A Car u Poznan pregledalo je + kupacai ocijenilo 0/10. Najjeftiniji automobil od SIXT Rent A Car u Poznan je Fiat 500 iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 25,47 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Mini u Poljska. Najjeftini Mini automobil od SIXT Rent A Car u Poznan predstavlja Fiat 500 za 25,47 USD po danu.

  Alamo je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Poznan s prosječnom osjenom od 9.2/10, na temelju 100+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Alamo je Toyota Aygo iz Mini klase za 21,44 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Poljska, Mini, najjeftiniju cijenu pruža Alamo u Poznan za Toyota Aygo, po cijeni od 21,44 USD po danu.

  Najpopularniji model je Mini Fiat 500. Njena cijena počinje već od 39,05 USD po danu od Global-Rent-A-Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.4/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Poznan je za Fiat 500 koju pruža Flex-To-Go. Cijena je samo 15,50 USD po danu. Flex-To-Go je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.1/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Ako tražite predstavništvo SIXT u SIXT Poznan, to bi moglo biti malo zbunjujuće. Postoji mnogo mjesta za iznajmljivanje automobila SIXT SIXT Poznan, a ne nalaze se sva u središtu grada. Odaberete li pogrešan ured, morat ćete proći kroz cijeli grad kako biste stigli na odredište. U ovom slučaju, Bocubo će pomoći. Dajemo sve od sebe da možete pronaći najbliži SIXT rent-a-car u SIXT Poznan u samo 2 klika.

Informacije o SIXT na SIXT Poznan

Automobili za iznajmljivanje kod SIXT SIXT Poznan

SIXT SIXT Poznan nudi veliki izbor automobila. To je jedan od mnogih razloga zašto mnogi ljudi odabiru SIXT najam automobila SIXT Poznan. Automobilska flota tvrtke uključuje sedane i hatchbackove, karavane, džipove, kabriolete i izvršne automobile raznih popularnih marki:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, itd.

Ovi i mnogi drugi automobili mogu se unajmiti kod SIXT SIXT Poznan. Svi su bez značajnijih oštećenja iu stalnom su održavanju.

SIXT
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: SIXT Rent A Car
Adresa: Bukowska 285, Poznan, 60-189
Telefon: +48-618471468
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.

Još jedan razlog za odabir SIXT SIXT Poznan je pouzdanost ove tvrtke. Djeluje već dugi niz godina i dobio je izuzetno pozitivne povratne informacije. Svi procesi u SIXT rental SIXT Poznan su pojednostavljeni, tako da nema teških situacija. Od samog trenutka rezervacije automobila do preuzimanja ključeva, sve faze su jednostavne i jasne. Odabrani automobil uvijek će vas čekati u uredu SIXT SIXT Poznan. Ovdje se sigurno nećete susresti sa situacijom da auto još nije stigao na punkt ili vam se ponudi krivo vozilo. Kod SIXT SIXT Poznan sve radi kao podmazano.

Ako automobil ima manje ogrebotine, one se evidentiraju u ugovoru. Stoga možete biti sigurni da vam prilikom povrata automobila neće biti naplaćene ogrebotine s kojima nemate nikakve veze. SIXT SIXT Poznan poštuje svoje kupce i nastoji njihovo putovanje učiniti što ugodnijim i opuštajućim.

SIXT lokacije najma automobila blizu SIXT Poznan

Kako odabrati automobil za najam kod SIXT SIXT Poznan

Odabir automobila kod SIXT u SIXT Poznan vrlo je jednostavan. Kako biste napravili pravi izbor, prvo shvatite zašto trebate unajmiti automobil. Na primjer, ako tražite jeftinu i udobnu opciju da stignete od zračne luke do centra grada ili da se vozite gradom s malo prtljage, hatchback ili limuzina će vam odgovarati. Najam automobila u SIXT Poznan SIXT nudi najjeftinije opcije u ovoj klasi. Osim toga, uštedjet ćete mnogo na gorivu.

Ako vaše putovanje uključuje terensku vožnju, SUV je dobar izbor. Treba napomenuti da SIXT najam automobila u SIXT Poznan nudi nekoliko vozila ove klase. Ako ste zainteresirani za ekstremne avanture i namjeravate se voziti u šume, stepe, prerije, terenski automobil će biti izvrsna opcija. SIXT iznajmljivanje u SIXT Poznan nudi mnogo automobila za iznajmljivanje po poštenim cijenama. Ako ne trebate samo dobru prohodnost nego i veliki prtljažnik, odaberite karavan.

Za putovanje s mnogo putnika ili velikom količinom tereta, unajmite VAN. Odabirom najma automobila SIXT u SIXT Poznan, imate priliku unajmiti prostran automobil koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

SIXT najam auta na obližnjoj zračnoj luci

SIXT najam automobila SIXT Poznan s Bocubo agregatorom

Ako tražite SIXT najam automobila SIXT Poznan, možemo vam pomoći pronaći najjeftiniju i najpouzdaniju opciju te najbliži ured. Naša usluga stvorena je kako bi vam pomogla da brzo pronađete najbolje automobile za kratkoročni najam. Uz Bocubo možete iznajmiti automobil u samo nekoliko klikova. Zahvaljujući Bocubu, SIXT najam automobila SIXT Poznan postao je još brži i praktičniji.

Za korištenje Bocubo agregatora samo označite svoju lokaciju i na koliko dana želite unajmiti vozilo. Osim toga, možete odabrati opciju "Povratak na drugu lokaciju".

Za nekoliko sekundi vidjet ćete sve ponude za najam automobila u SIXT Poznan. Naša usluga pokazat će vam najbliže urede za iznajmljivanje i najjeftinije opcije koje nude različite tvrtke. Ne morate gubiti vrijeme obilazeći različite rent-a-car urede i razgovarajući s menadžerima kako biste saznali sve uvjete i cijene. Sve smo već učinili za vas. Iznajmljivanje automobila kod SIXT SIXT Poznan s Bocubom izvrsna je opcija da rezervirate i unajmite automobil u nekoliko minuta.

Zašto koristiti Bocubo za iznajmljivanje automobila kod SIXT SIXT Poznan?

Bocubo okuplja najbolje ponude najpouzdanijih tvrtki za iznajmljivanje automobila. S našim agregatorom brzo ćete pronaći najbliži SIXT ured i rezervirati automobil za preuzimanje na zakazani dan. Također možete usporediti ponude SIXT i drugih tvrtki kako biste odabrali najatraktivnije uvjete i najniže cijene.

Pokazujemo vam najbliže urede. Stoga se više ne morate voziti po cijelom gradu u potrazi za uredom za iznajmljivanje. Odaberite željenu točku i automobil, rezervirajte i platite. Nakon toga samo dođite u ured iznajmljivača na traženi datum i za nekoliko minuta dobit ćete ključeve. Bez čekanja u redu i dugog ispunjavanja formulara! S Bocubom možete iznajmiti svoj savršeni automobil za nekoliko minuta!

Najam Auta blizu SIXT Poznan

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na SIXT Poznan Ostvarite povoljne cijene kod SIXT iznajmljivača automobila