Džip Najam Sundsvall Zračna Luka
10
00
10
00
Džip Najam Sundsvall Zračna Luka

Džip Najam Sundsvall Zračna Luka

Najbolji najam auta na/u Sundsvall Zračna Luka (SDL), Švedska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Džip najam auta na/u Sundsvall Zračna Luka

BUDGET u Sundsvall Zračna Luka
BUDGET
BUDGET
8.5
/10
Odlično
7.9
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9
/10
Čistoća
8.5
/10
Usluge unajmitelja
8.3
/10
Proces preuzimanja automobila
8.7
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 2000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Sundsvall Zračna Luka

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Džip su kategorija koja se često rezervira u Sundsvall Zračna Luka. Najjeftini Džip predstavlja Hyundai Tucson koju pruža Budget Car Rental u Sundsvall Zračna Luka. Cijena kreće već od 60,93 EUR po danu.

  Ako želite unajmiti Džip od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Sundsvall Zračna Luka, obratite pozornost na Budget Car Rental. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.5/10. Džip vozilo koje Budget Car Rental nudi u Sundsvall Zračna Luka po najnižoj cijeni je Hyundai Tucson. Cijena joj je oko 60,93 EUR po danu.

  Budget Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Sundsvall Zračna Luka s prosječnom osjenom od 8.5/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Budget Car Rental je Kia Ceed iz Kompaktan klase za 28,82 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Švedska, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Budget Car Rental u Sundsvall Zračna Luka za Kia Ceed, po cijeni od 28,82 EUR po danu.

  Najjeftiniji najam u Sundsvall Zračna Luka je za Kia Ceed koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 28,82 EUR po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Džip cijene najma automobila na/u Sundsvall Zračna Luka

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 74 EUR od: 50 EUR od: 52 EUR od: 61 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 82 EUR od: 58 EUR od: 55 EUR od: 64 EUR
Europcar
Europcar
od: 56 EUR od: 251 EUR od: 158 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 81 EUR od: 104 EUR od: 118 EUR od: 100 EUR od: 158 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 61 EUR

Džip lokacije najma automobila blizu Sundsvall Zračna Luka

Džip najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Sundsvall Zračna Luka

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Sundsvall Zračna Luka Ostvarite povoljne cijene kod Džip iznajmljivača automobila