Najam Kombija Tijuana Airport Cbx Terminal

10
00
10
00
Najam Kombija Tijuana Airport Cbx Terminal

Najam Kombija Tijuana Airport Cbx Terminal

Najbolji najam auta na/u Tijuana Airport Cbx Terminal (TIJ), Sjedinjene Američke Države. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Kombija Tijuana Airport Cbx Terminal

AVIS u Tijuana Airport Cbx Terminal
AVIS
AVIS
7.2
/10
Vrlo dobro
6.9
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.1
/10
Čistoća
6.8
/10
Usluge unajmitelja
6.6
/10
Proces preuzimanja automobila
8.4
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 5000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Tijuana Airport Cbx Terminal

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kombija su kategorija koja se često rezervira u Tijuana Airport Cbx Terminal. Najjeftini Kombija predstavlja Chrysler Pacifica koju pruža Budget Car Rental u Tijuana Airport Cbx Terminal. Cijena kreće već od 55,43 EUR po danu.

  Ako želite unajmiti Kombija od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Tijuana Airport Cbx Terminal, obratite pozornost na AVIS Car Rental. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 5000+ kupaca s prosječnom ocjenom 7.2/10. Kombija vozilo koje AVIS Car Rental nudi u Tijuana Airport Cbx Terminal po najnižoj cijeni je Chrysler Town and Country. Cijena joj je oko 57,70 EUR po danu.

  AVIS Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Tijuana Airport Cbx Terminal s prosječnom osjenom od 7.2/10, na temelju 5000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental je Ford Edge iz Džip klase za 43,00 EUR po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Tijuana Airport Cbx Terminal je Ekonomski s cijenama koje pruža AVIS Car Rental koje se kreću već od 100,18 EUR po danu za Ford Fiesta.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Sjedinjene Američke Države, Džip, najjeftiniju cijenu pruža AVIS Car Rental u Tijuana Airport Cbx Terminal za Ford Edge, po cijeni od 43,00 EUR po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski u Tijuana Airport Cbx Terminal pruža Mex Rent A Car (ocjenjen s 5.5/10 na temelju 25+ kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Hyundai Accent po cijeni već od 97,45 EUR po danu.

  Najjeftiniji Džip pruža isti iznajmljivač: Mex Rent A Car. Vozilo je Nissan Rogue, po cijeni od 80,34 EUR po danu.

  Najjeftiniji najam u Tijuana Airport Cbx Terminal je za Ford Fusion koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 39,35 EUR po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 10000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.1/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kombija lokacije najma automobila blizu Tijuana Airport Cbx Terminal

Kombija najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Kombija najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Tijuana Airport Cbx Terminal

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Tijuana Airport Cbx Terminal Ostvarite povoljne cijene kod Kombija iznajmljivača automobila