Pakettiauton Vuokraus Tijuana Airport Cbx Terminal

10
00
10
00
Pakettiauton Vuokraus Tijuana Airport Cbx Terminal

Pakettiauton Vuokraus Tijuana Airport Cbx Terminal

Paras vuokra-auto Tijuana Airport Cbx Terminal (TIJ), Yhdysvallat. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Vuokraus Tijuana Airport Cbx Terminal

AVIS kohteessa Tijuana Airport Cbx Terminal
AVIS
AVIS
7.2
/10
Todella hyvä
6.9
/10
Rahalle vastinetta
7.1
/10
Puhtaus
6.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.6
/10
Auton hakeminen
8.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5000+ asiakasarvosteluun

Tijuana Airport Cbx Terminal autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Vuokraus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Tijuana Airport Cbx Terminal asiakkaille. Halvin Vuokraus -luokan auto on Chrysler Pacifica Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Tijuana Airport Cbx Terminal. Sen hinta on alkaen 55,43 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Vuokraus -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Tijuana Airport Cbx Terminal, katso AVIS Car Rental -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 5000+ asiakasta 7.2/10 keskimääräisellä arvosanalla. Vuokraus auton AVIS Car Rental Tijuana Airport Cbx Terminal kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Chrysler Town and Country. Se maksaa noin 57,70 € päivässä.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Tijuana Airport Cbx Terminal keskimääräisellä arvosanalla 7.2/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Ford Edge Katumaasturi -luokasta 43,00 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Tijuana Airport Cbx Terminalssa on Säästö , jonka hinta AVIS Car Rental -vuokraamoilta maksaa alkaen 100,18 € päivä Ford Fiestalla.

  Yhdysvallat:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Tijuana Airport Cbx Terminal on Ford Edge, hinnalla 43,00 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Tijuana Airport Cbx Terminal Mex Rent A Car -vuokraamoilta (5.5/10 arvosana 25+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Hyundai Accent hintaan 97,45 €/päivä.

  Halvin Katumaasturi -luokan auto samalta vuokraamolta: Mex Rent A Car Auto on Nissan Rogue, hintaan 80,34 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Tijuana Airport Cbx Terminal on Ford Fusion Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 39,35 €/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 10000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vuokraus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Tijuana Airport Cbx Terminal

Vuokraus-autovuokraus lentokentiltä

Vuokraus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Tijuana Airport Cbx Terminal

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Tijuana Airport Cbx Terminal. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Vuokraus