Autókölcsönzés Banja Luka Airport

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

Autókölcsönzés Banja Luka Airport

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Banja Luka Airport (BNX), Bosznia-Hercegovina. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Autókölcsönzés itt: Banja Luka Airport (BNX), Bosznia-Hercegovina

Legjobbra értékelt kereskedő itt: Banja Luka Airport
CONTROL RENT A CAR
CONTROL RENT A CAR
9.1
/10
Kiváló
7.8
/10
Teljes ár-érték arány
9.5
/10
Tisztaság
9.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.5
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
5+ felhasználó véleménye alapján

Banja Luka Airport autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Control-Rent-A-Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Banja Luka Airport, amelynek átlaga 9.1/10, 5+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Control-Rent-A-Car-tól a Skoda Fabia az Gazdaságos kategóriából, amely 59,88 EUR / nap.

  Az Bosznia-Hercegovina-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Control-Rent-A-Car Banja Luka Airport-ban kezdő áraival a Skoda Fabia már 59,88 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó Control-Rent-A-Car-tól van ( 9.1/10-en 5+-re értékelték), Amely nem más mint a Skoda Fabia, melynek ára 59,88 EUR /nap.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Banja Luka Airport-ban a Renault Twingo az Gumax Car Rental-tól. Az ára csak napi 40,54 EUR. Az Gumax Car Rental-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

A legjobb autókölcsönző helyek Banja Luka Airport (BNX) közelében

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Banja Luka Airport Autókölcsönző Szolgáltatók

Control-Rent-A-Car
9.1
/10
Kiváló
Control-Rent-A-Car
Autókölcsönzés Banja Luka Airport közelében
Control-Rent-A-Car autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Banja Luka Airport
CONTROL RENT A CAR Banja Luka Airport (BNX)
Előrhetőségek:
Mahovljani BB, 78 250
00387 51 388 258
Europcar
7.7
/10
Nagyon jó
Europcar
Autókölcsönzés Banja Luka Airport közelében
Europcar autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Banja Luka Airport
EUROPCAR Banja Luka Downtown 21.52 km / 13.37 mi
Előrhetőségek:
MILANA KRANOVICA 2, BANJA LUKA, 78000
387 51 258746
Budget Car Rental
Budget Car Rental
Autókölcsönzés Banja Luka Airport közelében
2 helyek: címek mutatása
Budget Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Banja Luka Airport
BUDGET Banja Luka Airport (BNX)
Előrhetőségek:
Medunarodni Aerodrom, MAHOVLJANI BB, LAKTASI, Banja Luka, 78250
+387 65 549 560
BUDGET Banja Luka Downtown 21.52 km / 13.37 mi
Előrhetőségek:
Adresa Se Mjenja, Banja Luka, 78000
+387 33 766 670
Gumax Car Rental
Gumax Car Rental
Autókölcsönzés Banja Luka Airport közelében
Gumax Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Banja Luka Airport
GUMAX Banja Luka Airport (BNX)
Előrhetőségek:
Mahovljani, Banja Luka, Bosnia and Hercegovina, RS
+387 (0) 63 391 222

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Banja Luka Airport (BNX). Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: CONTROL RENT A CAR, BUDGET & GUMAX