Коли под наем Banja Luka Airport

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Banja Luka Airport

Най-добрите коли под наем в Banja Luka Airport (BNX), Босна и Херцеговина. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Banja Luka Airport (BNX), Босна и Херцеговина

Най-високо оценен доставчик в Banja Luka Airport
CONTROL RENT A CAR
CONTROL RENT A CAR
9.1
/10
Отлично
7.8
/10
Обща стойност за парите
9.5
/10
Чистота
9.6
/10
Обслужване на бюрото за наем
9.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
9.2
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 5 + отзиви на клиенти

Banja Luka Airport коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Control-Rent-A-Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Banja Luka Airport, с рейтинг средна оценка от 9.1/10, въз основа на 5+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Control-Rent-A-Car е Skoda Fabia от клас Икономичен с наем от 72,91 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Босна и Херцеговина, която е Икономичен, най-евтината кола от Control-Rent-A-Car в Banja Luka Airport е Skoda Fabia, на цена от 72,91 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен е представен от Control-Rent-A-Car (оценен на 9.1/10 от 5+ клиенти). Колата е на Skoda Fabia, с цена от 72,91 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Banja Luka Airport е Renault Twingo от Gumax Car Rental. Цената му е само 49,36 щ.д. на ден. Gumax Car Rental не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Най-добрите места за отдаване под наем на автомобили в близост до Banja Luka Airport (BNX)

Коли под наем в най-близките градове

Banja Luka Airport доставчици на Коли под наем

Control-Rent-A-Car
9.1
/10
Отлично
Control-Rent-A-Car
Коли под наем в близост до Banja Luka Airport
1 местоположение: показване на адреса
Control-Rent-A-Car коли под наем близо до Banja Luka Airport
CONTROL RENT A CAR Banja Luka Airport (BNX)
Контакти:
Mahovljani BB, 78 250
00387 51 388 258
Europcar
7.7
/10
Много добре
Europcar
Коли под наем в близост до Banja Luka Airport
1 местоположение: показване на адреса
Europcar коли под наем близо до Banja Luka Airport
EUROPCAR Banja Luka Downtown 21.52 км / 13.37 мил
Контакти:
MILANA KRANOVICA 2, BANJA LUKA, 78000
387 51 258746
Budget Car Rental
Budget Car Rental
Коли под наем в близост до Banja Luka Airport
Budget Car Rental коли под наем близо до Banja Luka Airport
BUDGET Banja Luka Airport (BNX)
Контакти:
Medunarodni Aerodrom, MAHOVLJANI BB, LAKTASI, Banja Luka, 78250
+387 65 549 560
BUDGET Banja Luka Downtown 21.52 км / 13.37 мил
Контакти:
Adresa Se Mjenja, Banja Luka, 78000
+387 33 766 670
Gumax Car Rental
Gumax Car Rental
Коли под наем в близост до Banja Luka Airport
1 местоположение: показване на адреса
Gumax Car Rental коли под наем близо до Banja Luka Airport
GUMAX Banja Luka Airport (BNX)
Контакти:
Mahovljani, Banja Luka, Bosnia and Hercegovina, RS
+387 (0) 63 391 222

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Banja Luka Airport (BNX). Вземете евтини цени за CONTROL RENT A CAR, BUDGET & GUMAX на Коли под наем