Коли под наем Мостар, Международно Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Мостар, Международно Летище

Най-добрите коли под наем в Мостар, Международно Летище (OMO), Босна и Херцеговина. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Мостар, Международно Летище (OMO), Босна и Херцеговина

Най-високо оценен доставчик в Мостар, Международно Летище
EUROPCAR
EUROPCAR
8.2
/10
Отлично
7.4
/10
Обща стойност за парите
9.6
/10
Чистота
7.4
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.2
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.3
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 50 + отзиви на клиенти

Мостар, Международно Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Мостар, Международно Летище, с рейтинг средна оценка от 8.2/10, въз основа на 50+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Europcar е Skoda Fabia от клас Икономичен с наем от 15,56 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Босна и Херцеговина, която е Икономичен, най-евтината кола от Europcar в Мостар, Международно Летище е Skoda Fabia, на цена от 15,56 € на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен е представен от Gumax Car Rental (оценен на 7/10 от 50+ клиенти). Колата е на Nissan Micra, с цена от 22,71 € на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Мостар, Международно Летище е Skoda Fabia от Europcar. Цената му е само 15,56 € на ден. Europcar е прегледана от 50+ клиенти с средна оценка от 8.2/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Мостар, Международно Летище доставчици на Коли под наем

Europcar
8.2
/10
Отлично
Europcar
Коли под наем в близост до Мостар, Международно Летище
1 местоположение: показване на адреса
Europcar коли под наем близо до Мостар, Международно Летище
EUROPCAR Мостар, Международно Летище (OMO)
Контакти:
ORTIJES BB, MOSTAR, 88000
387 61 782756
Gumax Car Rental
8
/10
Много добре
Gumax Car Rental
Коли под наем в близост до Мостар, Международно Летище
Gumax Car Rental коли под наем близо до Мостар, Международно Летище
GUMAX Мостар, Международно Летище (OMO)
Контакти:
MOSTAR AIRPORT, Bišce polje bb, Mostar, 88000
+387 63 391 200
GUMAX Mostar 7.05 км / 4.38 мил
Контакти:
Bišce polje bb, Mostar, 88000
+387 63 391 200
Alamo
5.8
/10
Средно
Alamo
Коли под наем в близост до Мостар, Международно Летище
1 местоположение: показване на адреса
Alamo коли под наем близо до Мостар, Международно Летище
ALAMO Мостар, Международно Летище (OMO)
Контакти:
Ortiješ bb, PP 04 , 88000
+38761901901
Budget Car Rental
Budget Car Rental
Коли под наем в близост до Мостар, Международно Летище
1 местоположение: показване на адреса
Budget Car Rental коли под наем близо до Мостар, Международно Летище
BUDGET Mostar 7.05 км / 4.38 мил
Контакти:
Husnije Rebca 9, Mostar, 88000
38736580204
Enterprise
Enterprise
Коли под наем в близост до Мостар, Международно Летище
Enterprise коли под наем близо до Мостар, Международно Летище
ENTERPRISE Мостар, Международно Летище (OMO)
Контакти:
MOSTAR AIRPORT, ORTIJES BB PP 04, MOSTAR, 88000
0038761901901
ENTERPRISE Mostar 7.05 км / 4.38 мил
Контакти:
TRG IVANA KRNDELJA 1, MOSTAR, 88000
0038761901901

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Мостар, Международно Летище (OMO). Вземете евтини цени за EUROPCAR, GUMAX, ALAMO & ENTERPRISE на Коли под наем