CARWIZ Zadar Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

CARWIZ Zadar Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Zadar Repülőtér (ZAD), Horvátország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

CARWIZ Zadar Repülőtér

CARWIZ bérlés Zadar Repülőtér

CARWIZ in Zadar Repülőtér
CARWIZ
CARWIZ
8.4
/10
Kiváló
7.7
/10
Teljes ár-érték arány
8.6
/10
Tisztaság
8.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.1
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
100+ felhasználó véleménye alapján

Zadar Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Zadar Repülőtér-i Carwiz autókölcsönzőt 100+ ügyfelünk értékelte 8.4/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Zadar Repülőtér-i Carwiz autókölcsönzőnél a Toyota Yaris of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 13,96 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Zadar Repülőtér általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket, az Horvátország Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Carwiz-tól Zadar Repülőtér a Toyota Yaris 13,96 EUR-ért naponta. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Carwiz-tól in Zadar Repülőtér a Opel Astra 14,03 EUR-ért naponta.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Zadar Repülőtér, amelynek átlaga 9.2/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Volkswagen Up az Mini kategóriából, amely 24,11 EUR / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Zadar Repülőtér a Gazdaságos, az Hertz Car Hire kezdő áraival a 26,65 EUR már Opel Corsa-tól elérhető.

  Az Horvátország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Hertz Car Hire Zadar Repülőtér-ban kezdő áraival a Opel Astra már 29,93 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó Zadar Repülőtér-ban az Avant-Car-tól van (1000+-en 6.7/10-re értékelték), amely nem más mint a Volkswagen Polo, melynek ára 15,45 EUR/nap.

  A legolcsóbb Ferdehátú car kategóriájú autó szintén Avant-Car-tól van. Amely nem más mint a Volkswagen Golf, melynek ára 15,91 EUR /nap.

  Az SIXT Rent A Car a leghíresebb autókölcsönző cég az Horvátország-ban (az átlagos értékelése 6.8/10, 2000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó Zadar Repülőtér-ban a Fiat Punto, amely már 25,08 EUR-tól elérhető.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a BMW 1 Series. Az ára napi 55,92 EUR -tól kezdődik az SIXT Rent A Car-tól, melynek átlag értékelése 6.8/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Zadar Repülőtér-ban a Opel Adam az Global-Rent-A-Car-tól. Az ára csak napi 6,75 EUR. Az Global-Rent-A-Car-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: CARWIZ itt: Zadar Repülőtér

CARWIZ
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Carwiz
Cím: Zadar Airport, Zadar
Telefon: +385 (0)23 648 631
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon kívül található. Fáradjon a pulthoz.
Értékelés: 8.4/10, amely Kiváló

CARWIZ autókölcsönzési helyek Zadar Repülőtér közelében

CARWIZ autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Zadar Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Zadar 9.23 km / 5.74 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Zadar Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: CARWIZ