CARWIZ Zadar Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

CARWIZ Zadar Lentoasema

Paras vuokra-auto Zadar Lentoasema (ZAD), Kroatia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

CARWIZ Zadar Lentoasema

Pakettiauton CARWIZ Zadar Lentoasema

CARWIZ kohteessa Zadar Lentoasema
CARWIZ
CARWIZ
8.4
/10
Erinomainen
7.7
/10
Rahalle vastinetta
8.6
/10
Puhtaus
8.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.1
/10
Auton hakeminen
8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Zadar Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Carwiz -autovuokraamoita kohteessa Zadar Lentoasema arvosteli 100+ asiakasta arvosanalla 8.4/10. Halvin auto Carwiz -vuokraamolta kohteessa Zadar Lentoasema oli Toyota Yaris Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 16,85 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta kohteessa Zadar Lentoasema ja Pienikokoinen -luokasta Kroatiassa. Halvin Säästö -luokan auto Carwiz -vuokraamolta kohteesta Zadar Lentoasema on Toyota Yaris hintaan 16,85 $ päivässä. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Carwiz -vuokraamolta kohteesta Zadar Lentoasema on Opel Astra hintaan 16,93 $ päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Zadar Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Volkswagen Up Mini -luokasta 29,10 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Zadar Lentoasemassa on Säästö , jonka hinta Hertz Car Hire -vuokraamoilta maksaa alkaen 32,17 $ päivä Opel Corsalla.

  Kroatia:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Zadar Lentoasema on Opel Astra, hinnalla 36,13 $/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Zadar Lentoasema Avant-Car -vuokraamoilta (6.7/10 arvosana 1000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Volkswagen Polo hintaan 18,65 $/päivä.

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: Avant-Car Auto on Volkswagen Golf, hintaan 19,20 $/päivä.

  Kroatia :n, suosituin vuokraamo on SIXT Rent A Car (keskimääräinen arvosana 6.8/10 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Zadar Lentoasema on Fiat Punto , , alkaen 30,28 $ /päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on BMW 1 Series. Sen hinta on alkaen 67,51 $/päivä SIXT Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.8/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Zadar Lentoasema on Opel Adam Global-Rent-A-Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 8,15 $/päivä. Global-Rent-A-Car -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa CARWIZ -autoista kohteessa Zadar Lentoasema

CARWIZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Carwiz
Osoite: Zadar Airport, Zadar
Puhelinnumero: +385 (0)23 648 631
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on toimipiste heti lentoterminaalin ulkopuolella. Sinun tarvitsee vain mennä tiskille.
Luokitus: 8.4/10, mikä on Erinomainen

CARWIZ-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Zadar Lentoasema

CARWIZ-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Zadar Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Zadar 9.23 km / 5.74 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Zadar Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä CARWIZ