SIXT DIRECT Protaras
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

SIXT DIRECT Protaras

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Protaras, Ciprus. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

SIXT DIRECT Protaras

SIXT DIRECT autókölcsönzés itt: Protaras

SIXT DIRECT in Protaras
SIXT DIRECT
SIXT DIRECT
8.6
/10
Kiváló
8.3
/10
Teljes ár-érték arány
7.9
/10
Tisztaság
9.3
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.1
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9.3
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
10+ felhasználó véleménye alapján

Protaras autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Protaras-i Sixt-Direct autókölcsönzőt 10+ ügyfelünk értékelte 8.6/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Protaras-i Sixt-Direct autókölcsönzőnél a Suzuki Alto of Mini osztály. Az ára mindössze 17,27 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Ciprus általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Sixt-Direct-tól in Protaras a Skoda Fabia 21,31 EUR-ért naponta.

  Az Abbycar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Protaras, amelynek átlaga 9.5/10, 5+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Abbycar-tól a Toyota Aygo az Mini kategóriából, amely 16,19 EUR / nap.

  Az Ciprus-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Abbycar Protaras-ban kezdő áraival a Volkswagen Polo már 17,49 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Suzuki Swift. Az ára napi 17,09 EUR -tól kezdődik az Aercar-tól, melynek átlag értékelése 8.7/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Protaras-ban a Hyundai i10 az Aida-tól. Az ára csak napi 8,48 EUR. Az Aida-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.9/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: SIXT DIRECT itt: Protaras

SIXT DIRECT
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Sixt-Direct
Cím: Marilena Shopping, 8. Protaras Avenue, Protaras
Telefon: +357-25257723
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 8.6/10, amely Kiváló

SIXT DIRECT autókölcsönzési helyek itt: Protaras

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Sixt-Direct
Sixt-Direct
17 EUR-tól/től 21 EUR-tól/től 228 EUR-tól/től 118 EUR-tól/től 101 EUR-tól/től 93 EUR-tól/től
Kem
Kem
29 EUR-tól/től 33 EUR-tól/től 82 EUR-tól/től 109 EUR-tól/től 95 EUR-tól/től 79 EUR-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
27 EUR-tól/től 30 EUR-tól/től 118 EUR-tól/től 61 EUR-tól/től 69 EUR-tól/től 71 EUR-tól/től
Whiz
Whiz
24 EUR-tól/től 25 EUR-tól/től 130 EUR-tól/től 121 EUR-tól/től 45 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
38 EUR-tól/től 45 EUR-tól/től 223 EUR-tól/től 123 EUR-tól/től 102 EUR-tól/től
International
International
26 EUR-tól/től 30 EUR-tól/től 270 EUR-tól/től 143 EUR-tól/től 123 EUR-tól/től 113 EUR-tól/től
Flizzr
Flizzr
34 EUR-tól/től 40 EUR-tól/től

SIXT DIRECT autókölcsönzési helyek Protaras közelében

SIXT DIRECT autókölcsönző helyek a repülőterek körül

SIXT DIRECT autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Protaras közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Protaras. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: SIXT DIRECT