SIXT DIRECT Protaras
10
00
10
00
 Najam automobila

SIXT DIRECT Protaras

Najbolji najam auta na/u Protaras, Cipar. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

SIXT DIRECT Protaras

SIXT DIRECT najam auta na/u Protaras

SIXT DIRECT u Protaras
SIXT DIRECT
SIXT DIRECT
8.6
/10
Odlično
8.3
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.9
/10
Čistoća
9.3
/10
Usluge unajmitelja
8.1
/10
Proces preuzimanja automobila
9.3
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 10 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Protaras

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Sixt-Direct u Protaras pregledalo je 10+ kupacai ocijenilo 8.6/10. Najjeftiniji automobil od Sixt-Direct u Protaras je Suzuki Alto iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 17,25 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Cipar. Najjeftini Ekonomski automobil od Sixt-Direct u Protaras predstavlja Skoda Fabia za 21,29 EUR po danu.

  Abbycar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Protaras s prosječnom osjenom od 9.5/10, na temelju 5+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Abbycar je Toyota Aygo iz Mini klase za 16,17 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Cipar, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Abbycar u Protaras za Volkswagen Polo, po cijeni od 17,47 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Suzuki Swift. Njena cijena počinje već od 17,07 EUR po danu od Aercar iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.7/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Protaras je za Hyundai i10 koju pruža Aida. Cijena je samo 8,47 EUR po danu. Aida je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.9/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o SIXT DIRECT na Protaras

SIXT DIRECT
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Sixt-Direct
Adresa: Marilena Shopping, 8. Protaras Avenue, Protaras
Telefon: +357-25257723
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.
Ocjena: 8.6/10, nalazi se na Odlično

SIXT DIRECT cijene najma automobila na/u Protaras

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Sixt-Direct
Sixt-Direct
od: 17 EUR od: 21 EUR od: 228 EUR od: 118 EUR od: 101 EUR od: 93 EUR
Kem
Kem
od: 29 EUR od: 33 EUR od: 82 EUR od: 109 EUR od: 95 EUR od: 79 EUR
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 27 EUR od: 30 EUR od: 117 EUR od: 61 EUR od: 69 EUR od: 71 EUR
Whiz
Whiz
od: 24 EUR od: 25 EUR od: 130 EUR od: 121 EUR od: 45 EUR
Europcar
Europcar
od: 38 EUR od: 45 EUR od: 222 EUR od: 123 EUR od: 102 EUR
International
International
od: 26 EUR od: 30 EUR od: 269 EUR od: 142 EUR od: 123 EUR od: 113 EUR
Flizzr
Flizzr
od: 34 EUR od: 40 EUR

SIXT DIRECT lokacije najma automobila blizu Protaras

SIXT DIRECT najam auta na obližnjoj zračnoj luci

SIXT DIRECT najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Protaras

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Protaras Ostvarite povoljne cijene kod SIXT DIRECT iznajmljivača automobila