BUDGET Ostrava Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

BUDGET Ostrava Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Ostrava Repülőtér (OSR), Csehország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

BUDGET Ostrava Repülőtér

BUDGET bérlés Ostrava Repülőtér

BUDGET in Ostrava Repülőtér
BUDGET
BUDGET
8.6
/10
Kiváló
9.1
/10
Teljes ár-érték arány
8.3
/10
Tisztaság
8.8
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.7
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
1000+ felhasználó véleménye alapján

Ostrava Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Ostrava Repülőtér-i Budget Car Rental autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 8.6/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Ostrava Repülőtér-i Budget Car Rental autókölcsönzőnél a Skoda Citigo of Mini osztály. Az ára mindössze 17,70 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Ostrava Repülőtér általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket, az Csehország Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Budget Car Rental-tól Ostrava Repülőtér a Volkswagen Golf 22,43 EUR-ért naponta. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Budget Car Rental-tól in Ostrava Repülőtér a Volkswagen Polo 18,03 EUR-ért naponta.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Ostrava Repülőtér, amelynek átlaga 9.1/10, 25+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Volkswagen Sharan az Furgon kategóriából, amely 47,11 EUR / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Ostrava Repülőtér a Ferdehátú, az Europcar kezdő áraival a 93,12 EUR már Volkswagen Golf-tól elérhető.

  Az Csehország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Europcar Ostrava Repülőtér-ban kezdő áraival a Volkswagen Polo már 63,63 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Ostrava Repülőtér-ban az Green-Motion-tól van (100+-en 8/10-re értékelték), amely nem más mint a Ford Focus, melynek ára 167,05 EUR/nap.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó szintén Green-Motion-tól van. Amely nem más mint a Ford Fiesta, melynek ára 193,71 EUR /nap.

  Az Budget Car Rental a leghíresebb autókölcsönző cég az Csehország-ban (az átlagos értékelése 8.6/10, 1000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Ostrava Repülőtér-ban a Volkswagen Golf, amely már 22,43 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo. Az ára napi 18,03 EUR -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 8.6/10, 1000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Ostrava Repülőtér-ban a Skoda Citigo az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 17,70 EUR. Az Budget Car Rental-t 1000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: BUDGET itt: Ostrava Repülőtér

BUDGET
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Budget Car Rental
Cím: Ostrava Airport Mosnov, Ostrava, 74251
Telefon: 420-597471196
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.6/10, amely Kiváló

BUDGET autókölcsönzési helyek Ostrava Repülőtér közelében

BUDGET autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Ostrava Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Ostrava Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: BUDGET