BUDGET Ostrava Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BUDGET Ostrava Lentoasema

Paras vuokra-auto Ostrava Lentoasema (OSR), Tšekin tasavalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUDGET Ostrava Lentoasema

Pakettiauton BUDGET Ostrava Lentoasema

BUDGET kohteessa Ostrava Lentoasema
BUDGET
BUDGET
8.6
/10
Erinomainen
9.1
/10
Rahalle vastinetta
8.3
/10
Puhtaus
8.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.3
/10
Auton hakeminen
8.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 1000+ asiakasarvosteluun

Ostrava Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Ostrava Lentoasema arvosteli 1000+ asiakasta arvosanalla 8.6/10. Halvin auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Ostrava Lentoasema oli Skoda Citigo Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 19,19 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta kohteessa Ostrava Lentoasema ja Säästö -luokasta Tšekin tasavaltassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Ostrava Lentoasema on Volkswagen Golf hintaan 24,32 $ päivässä. Halvin Säästö -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Ostrava Lentoasema on Volkswagen Polo hintaan 19,55 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Ostrava Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 25+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Volkswagen Sharan Vuokraus -luokasta 51,09 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Ostrava Lentoasemassa on Pienikokoinen , jonka hinta Europcar -vuokraamoilta maksaa alkaen 100,99 $ päivä Volkswagen Golflla.

  Tšekin tasavalta:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Ostrava Lentoasema on Volkswagen Polo, hinnalla 69,01 $/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Ostrava Lentoasema Green-Motion -vuokraamoilta (8/10 arvosana 100+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Ford Focus hintaan 181,16 $/päivä.

  Halvin Säästö -luokan auto samalta vuokraamolta: Green-Motion Auto on Ford Fiesta, hintaan 210,08 $/päivä.

  Tšekin tasavalta :n, suosituin vuokraamo on Budget Car Rental (keskimääräinen arvosana 8.6/10 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Ostrava Lentoasema on Volkswagen Golf , , alkaen 24,32 $ /päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 19,55 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.6/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Ostrava Lentoasema on Skoda Citigo Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 19,19 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUDGET -autoista kohteessa Ostrava Lentoasema

BUDGET
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Budget Car Rental
Osoite: Ostrava Airport Mosnov, Ostrava, 74251
Puhelinnumero: 420-597471196
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.6/10, mikä on Erinomainen

BUDGET-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Ostrava Lentoasema

BUDGET-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Ostrava Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Ostrava Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET