FLIZZR Guadeloupe

12
okt
csüt
2023
10
00
19
okt
csüt
2023
10
00
 Autókölcsönzés

FLIZZR Guadeloupe

Legjobb autókölcsönző helyek Guadeloupe, Guadeloupe. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

FLIZZR Guadeloupe

FLIZZR bérlés FLIZZR Guadeloupe

A FLIZZR egy jól ismert és népszerű cég, amely számos országban és városban működik, többek között a következő helyen: FLIZZR Guadeloupe. Ha valaha is gondolt arra, hogy autót béreljen utazás közben, valószínűleg hallott már erről a cégről. Az autókölcsönzés a FLIZZR FLIZZR Guadeloupe-nál nagyszerű lehetőség bármilyen típusú autó bérlésére megfizethető áron árak. Ráadásul a FLIZZR kiváló megbízhatóságáról is híres, csak olyan modern autókkal rendelkezik, amelyek rendszeresen esnek át műszaki vizsgálaton.

Guadeloupe autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Guadeloupe-i Flizzr autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Guadeloupe-i Flizzr autókölcsönzőnél a Skoda Citigo of Mini osztály. Az ára mindössze 12,71 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Guadeloupe általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Flizzr-tól in Guadeloupe a Seat Ibiza 13,28 USD-ért naponta.

  Az SIXT Rent A Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Guadeloupe, amelynek átlaga 8.3/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az SIXT Rent A Car-tól a Ford Fiesta az Gazdaságos kategóriából, amely 11,92 USD / nap.

  Az Guadeloupe-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az SIXT Rent A Car Guadeloupe-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 11,92 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Guadeloupe-ban a Ford Fiesta az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 11,92 USD. Az SIXT Rent A Car-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.3/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Népszerű autócsoportok

Olcsó autók Guadeloupe

Cheapest cars
Skoda Citigo Mini
flizzr
Car rental Guadeloupe Skoda Citigo
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
12,71 USD /day
Seat Ibiza Gazdaságos
flizzr
Car rental Guadeloupe Seat Ibiza
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
13,28 USD /day
Renault Captur Gazdaságos
flizzr
Car rental Guadeloupe Renault Captur
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
47,73 USD /day
Volkswagen Polo Gazdaságos
flizzr
Car rental Guadeloupe Volkswagen Polo
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
73,55 USD /day
Dacia Duster Terepjáró
flizzr
Car rental Guadeloupe Dacia Duster
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
82,53 USD /day

Economy car rental at Guadeloupe

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Seat Ibiza Gazdaságos
flizzr
Car rental Guadeloupe Seat Ibiza
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
13,28 USD /day
Renault Captur Gazdaságos
flizzr
Car rental Guadeloupe Renault Captur
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
47,73 USD /day
Volkswagen Polo Gazdaságos
flizzr
Car rental Guadeloupe Volkswagen Polo
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
73,55 USD /day

Mini car rental at Guadeloupe

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Skoda Citigo Mini
flizzr
Car rental Guadeloupe Skoda Citigo
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
12,71 USD /day

SUV rental at Guadeloupe

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Dacia Duster Terepjáró
flizzr
Car rental Guadeloupe Dacia Duster
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
82,53 USD /day

Ha a(z) FLIZZR képviseletét keresi FLIZZR Guadeloupe helyen, ez kissé zavaró lehet. Sok helyen van FLIZZR autókölcsönző FLIZZR Guadeloupe, és nem mindegyik található a városközpontban. Ha nem a megfelelő irodát választja, akkor az egész városon át kell mennie, hogy elérje úti célját. Ebben az esetben a Bocubo segít. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindössze 2 kattintással megtalálja a legközelebbi FLIZZR autókölcsönzőt FLIZZR Guadeloupe városában.

Információk a következőről: FLIZZR itt: FLIZZR Guadeloupe

Autók bérelhetők itt: FLIZZR FLIZZR Guadeloupe

A FLIZZR FLIZZR Guadeloupe autók hatalmas választékát kínálja. Ez az egyik oka annak a sok közül, hogy miért választják sokan a(z) FLIZZR autóbérlést FLIZZR Guadeloupe. A cég autóparkjában találhatók szedánok és ferdehátúk, kombik, terepjárók, kabriók és különböző népszerű márkák vezetői autói:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai stb.

Ezek és még sok más autó bérelhető a következőnél: FLIZZR FLIZZR Guadeloupe. Mindegyikben nincs jelentős kár, folyamatosan karbantartják.

FLIZZR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Flizzr
Cím: Morne Mamiel, Les Abymes, Les Abymes, 97139
Telefon: +590-590919154
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.

A másik oka annak, hogy a(z) FLIZZR FLIZZR Guadeloupe terméket válassza, a vállalat megbízhatósága. Hosszú évek óta működik, és rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott. A(z) FLIZZR bérlési FLIZZR Guadeloupe összes folyamata leegyszerűsített, így nincsenek nehéz helyzetek. Az autófoglalástól a kulcsok átvételéig minden lépés egyszerű és egyértelmű. A kiválasztott autó mindig várja Önt a(z) FLIZZR FLIZZR Guadeloupe irodájában. Itt biztosan nem találkozik olyan helyzettel, hogy az autó még nem érkezett meg a pontra, vagy rossz autót kínálnak Önnek. Minden úgy működik, mint a karikacsapás itt: FLIZZR FLIZZR Guadeloupe.

Ha az autón kisebb karcok vannak, azt a szerződésben rögzítik. Ezért megnyugodhat, hogy amikor visszaadja autóját, nem számlázunk ki olyan karcokat, amelyekhez semmi köze. A FLIZZR FLIZZR Guadeloupe tiszteli ügyfeleit, és arra törekszik, hogy utazásukat a lehető legkényelmesebbé és pihentetőbbé tegye.

FLIZZR autókölcsönzési helyek FLIZZR Guadeloupe közelében

Hogyan válassz bérelhető autót a következőnél: FLIZZR FLIZZR Guadeloupe

A(z) FLIZZR cégnél FLIZZR Guadeloupe helyen rendkívül egyszerű autót választani. A helyes választáshoz először értse meg, miért kell autót bérelnie. Például, ha olcsó és kényelmes megoldást keres a repülőtérről a városközpontba való eljutáshoz, vagy kis poggyászokkal körbeutazni a városban, akkor egy ferdehátú vagy egy szedán megfelelő lesz az Ön számára. Az autóbérlés itt: FLIZZR Guadeloupe FLIZZR kínálja a legolcsóbb lehetőségeket ebben az osztályban. Ráadásul sokat spórolhat az üzemanyagon.

Ha az utazása terepvezetést is tartalmaz, a SUV jó választás. Megjegyzendő, hogy a(z) FLIZZR autókölcsönző FLIZZR Guadeloupe területén több ebbe az osztályba tartozó járművet kínál. Ha érdeklik az extrém kalandok, és erdőkbe, sztyeppékre, prérire szeretnének lovagolni, egy terepjáró remek választás lesz. FLIZZR bérelhető FLIZZR Guadeloupe területén számos autó bérelhető méltányos áron. Ha nemcsak jó terepfutásra van szüksége, hanem nagy csomagtartóra is, válasszon kocsit.

Ha sok utassal vagy nagy mennyiségű rakommal szeretne utazni, béreljen furgont. Ha a(z) FLIZZR autóbérlést választja FLIZZR Guadeloupe helyen, lehetősége nyílik egy tágas autó bérlésére, amely minden igényt kielégít.

FLIZZR autókölcsönző helyek a repülőterek körül

FLIZZR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

FLIZZR autókölcsönzés FLIZZR Guadeloupe a Bocubo aggregátorral

Ha FLIZZR autóbérlést keres FLIZZR Guadeloupe, segítünk megtalálni a legolcsóbb és legmegbízhatóbb lehetőséget, valamint a legközelebbi irodát. Szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy segítsünk Önnek gyorsan megtalálni a legjobb autót rövid távú bérlésre. A Bocubo segítségével mindössze néhány kattintással bérelhet autót. A Bocubónak köszönhetően a(z) FLIZZR FLIZZR Guadeloupe autóbérlés még gyorsabbá és kényelmesebbé vált.

A Bocubo aggregátor használatához csak adja meg tartózkodási helyét és azt, hogy hány napra szeretne járművet bérelni. Ezenkívül kiválaszthatja a „Vissza egy másik helyre” opciót.

Pár másodpercen belül látni fogja az összes autóbérlési ajánlatot itt: FLIZZR Guadeloupe. Szolgáltatásunk megmutatja Önnek a legközelebbi kölcsönző irodákat és a különböző cégek által kínált legolcsóbb lehetőségeket. Nem kell időt vesztegetnie a különböző autókölcsönző irodák meglátogatásával és a vezetőkkel való beszélgetéssel, hogy megismerje az összes feltételt és árat. Már mindent megtettünk érted. Ha autót bérel a(z) FLIZZR FLIZZR Guadeloupe cégnél a Bocubo-val, akkor ez nagyszerű lehetőség az autófoglalásra és -bérlésre percek alatt.

Miért használja a Bocubót autóbérlésre a következőnél: FLIZZR FLIZZR Guadeloupe?

A Bocubo a legmegbízhatóbb autókölcsönző cégek legjobb ajánlatait gyűjti össze. Aggregátorunkkal gyorsan megtalálja a legközelebbi FLIZZR irodát, és lefoglalhat egy autót az ütemezett napon történő átvételhez. Összehasonlíthatja a(z) FLIZZR és más cégek ajánlatait is, hogy kiválaszthassa a legvonzóbb feltételeket és a legalacsonyabb árakat.

Megmutatjuk az Önhöz legközelebb eső irodákat. Így többé nem kell az egész várost bejárnia bérelhető irodát keresve. Válassza ki a kívánt pontot és autót, foglalja le, és fizessen. Ezt követően csak jöjjön a kölcsönző irodájába a kívánt időpontban, és néhány percen belül megkapja a kulcsokat. Nincs sorbanállás és hosszú űrlapok kitöltése! A Bocubo segítségével percek alatt bérelheti tökéletes autóját!

Autókölcsönzés FLIZZR Guadeloupe közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Autókölcsönző helyek a kikötőknél

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: FLIZZR Guadeloupe. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: FLIZZR