FLIZZR Pointe A Pitre Airport

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

FLIZZR Pointe A Pitre Airport

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Pointe A Pitre Airport (PTP), Guadeloupe. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

FLIZZR Pointe A Pitre Airport

FLIZZR bérlés Pointe A Pitre Airport

FLIZZR in Pointe A Pitre Airport
FLIZZR
FLIZZR
7.5
/10
Nagyon jó
7.3
/10
Teljes ár-érték arány
7.8
/10
Tisztaság
7.4
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.4
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Pointe A Pitre Airport autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Pointe A Pitre Airport-i Flizzr autókölcsönzőt 50+ ügyfelünk értékelte 7.5/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Pointe A Pitre Airport-i Flizzr autókölcsönzőnél a Skoda Citigo of Mini osztály. Az ára mindössze 12,71 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Guadeloupe általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Flizzr-tól in Pointe A Pitre Airport a Seat Ibiza 13,28 USD-ért naponta.

  Az AVIS Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Pointe A Pitre Airport, amelynek átlaga 7.9/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az AVIS Car Rental-tól a Suzuki Swift az Gazdaságos kategóriából, amely 21,52 USD / nap.

  Az Guadeloupe-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az AVIS Car Rental Pointe A Pitre Airport-ban kezdő áraival a Suzuki Swift már 21,52 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Peugeot 208. Az ára napi 14,36 USD -tól kezdődik az Thrifty Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 7.5/10, 50+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Pointe A Pitre Airport-ban a Renault Clio az Europcar-tól. Az ára csak napi 11,92 USD. Az Europcar-t 50+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.2/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: FLIZZR itt: Pointe A Pitre Airport

FLIZZR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Flizzr
Cím: Morne Mamiel, Les Abymes, Les Abymes, 97139
Telefon: +590-590213557
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 7.5/10, amely Nagyon jó

FLIZZR autókölcsönzési helyek Pointe A Pitre Airport közelében

FLIZZR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Pointe A Pitre Airport közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Pointe A Pitre Airport. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: FLIZZR