CAL AUTO Hadera
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

CAL AUTO Hadera

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Hadera, Izrael. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

CAL AUTO Hadera

CAL AUTO autókölcsönzés itt: Hadera

CAL AUTO in Hadera
CAL AUTO
CAL AUTO
6.5
/10
6.9
/10
Teljes ár-érték arány
6.1
/10
Tisztaság
6.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
6.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
6.5
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

Hadera autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Hadera-i Cal-Auto autókölcsönzőt 250+ ügyfelünk értékelte 5.5/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Hadera-i Cal-Auto autókölcsönzőnél a Fiat Panda of Mini osztály. Az ára mindössze 19,91 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Izrael általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Cal-Auto-tól in Hadera a Hyundai Getz 21,07 EUR-ért naponta.

  Az Dollar-Thrifty egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Hadera, amelynek átlaga 6.9/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Dollar-Thrifty-tól a Suzuki Alto az Mini kategóriából, amely 19,76 EUR / nap.

  Az Izrael-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Dollar-Thrifty Hadera-ban kezdő áraival a Kia Picanto már 20,92 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Nissan Micra. Az ára napi 9,64 EUR -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 6.4/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Hadera-ban a Suzuki Alto az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 8,72 EUR. Az Budget Car Rental-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.4/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: CAL AUTO itt: Hadera

CAL AUTO
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Cal-Auto
Cím: Levi Eshkol Str, Tel Aviv
Telefon: 972-3-7915090
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Ingyenes reptéri transzfer — Az autókölcsönző cég ingyenes transzfert biztosít az autó átvételi helyére, amely a terminál közelében található.
Értékelés: 6.5/10, amely

CAL AUTO autókölcsönzési helyek itt: Tel Aviv Ben Gurion Repülőtér (TLV)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Cal-Auto
Cal-Auto
27 EUR-tól/től 28 EUR-tól/től 61 EUR-tól/től 80 EUR-tól/től
Dollar
Dollar
16 EUR-tól/től 16 EUR-tól/től
Thrifty
Thrifty
30 EUR-tól/től 25 EUR-tól/től 41 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
24 EUR-tól/től 25 EUR-tól/től 77 EUR-tól/től 108 EUR-tól/től 85 EUR-tól/től 101 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
22 EUR-tól/től 26 EUR-tól/től 105 EUR-tól/től 130 EUR-tól/től 52 EUR-tól/től 49 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
26 EUR-tól/től 30 EUR-tól/től 168 EUR-tól/től 77 EUR-tól/től 43 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
34 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től 85 EUR-tól/től 54 EUR-tól/től
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
29 EUR-tól/től 24 EUR-tól/től 188 EUR-tól/től 86 EUR-tól/től 84 EUR-tól/től
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
38 EUR-tól/től 40 EUR-tól/től 162 EUR-tól/től 95 EUR-tól/től 90 EUR-tól/től
Enterprise
Enterprise
25 EUR-tól/től 26 EUR-tól/től 189 EUR-tól/től 118 EUR-tól/től 64 EUR-tól/től
International Supplier
International Supplier
35 EUR-tól/től 33 EUR-tól/től 123 EUR-tól/től 226 EUR-tól/től 73 EUR-tól/től
Alamo
Alamo
36 EUR-tól/től 40 EUR-tól/től 59 EUR-tól/től
Alamo
Alamo
34 EUR-tól/től 37 EUR-tól/től

CAL AUTO autókölcsönzési helyek Hadera közelében

CAL AUTO autókölcsönző helyek a repülőterek körül

CAL AUTO autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Hadera közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Haifa 42.97 km / 26.7 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Hadera. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: CAL AUTO