CAL AUTO Hadera
10
00
10
00
 Najam automobila

CAL AUTO Hadera

Najbolji najam auta na/u Hadera, Izrael. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

CAL AUTO Hadera

CAL AUTO najam auta na/u Hadera

CAL AUTO u Hadera
CAL AUTO
CAL AUTO
6.5
/10
Dobro
6.9
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
6.1
/10
Čistoća
6.6
/10
Usluge unajmitelja
6.3
/10
Proces preuzimanja automobila
6.5
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Hadera

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Cal-Auto u Hadera pregledalo je 250+ kupacai ocijenilo 5.5/10. Najjeftiniji automobil od Cal-Auto u Hadera je Fiat Panda iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 19,33 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Izrael. Najjeftini Ekonomski automobil od Cal-Auto u Hadera predstavlja Hyundai Getz za 20,45 EUR po danu.

  Dollar-Thrifty je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Hadera s prosječnom osjenom od 6.9/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Dollar-Thrifty je Suzuki Alto iz Mini klase za 19,19 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Izrael, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Dollar-Thrifty u Hadera za Kia Picanto, po cijeni od 20,31 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Nissan Micra. Njena cijena počinje već od 9,36 EUR po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 6.4/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Hadera je za Suzuki Alto koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 8,46 EUR po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o CAL AUTO na Hadera

CAL AUTO
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Cal-Auto
Adresa: Levi Eshkol Str, Tel Aviv
Telefon: 972-3-7915090
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Besplatan autobusni prijevoz — Agencija za iznajmljivanje vozila osigurava besplatan autobusni prijevoz do mjesta preuzimanja vozila u blizini glavnog terminala.
Ocjena: 6.5/10, nalazi se na Dobro

CAL AUTO cijene najma automobila na/u Zračna Luka Tel Aviv Ben Gurion (TLV)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Cal-Auto
Cal-Auto
od: 26 EUR od: 27 EUR od: 59 EUR od: 77 EUR
Dollar
Dollar
od: 15 EUR od: 16 EUR
Thrifty
Thrifty
od: 30 EUR od: 24 EUR od: 40 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 23 EUR od: 24 EUR od: 75 EUR od: 105 EUR od: 83 EUR od: 98 EUR
Europcar
Europcar
od: 22 EUR od: 25 EUR od: 102 EUR od: 127 EUR od: 51 EUR od: 48 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 26 EUR od: 29 EUR od: 163 EUR od: 74 EUR od: 42 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 33 EUR od: 33 EUR od: 82 EUR od: 53 EUR
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
od: 28 EUR od: 23 EUR od: 182 EUR od: 83 EUR od: 82 EUR
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
od: 36 EUR od: 39 EUR od: 157 EUR od: 92 EUR od: 87 EUR
Enterprise
Enterprise
od: 24 EUR od: 25 EUR od: 183 EUR od: 114 EUR od: 62 EUR
International Supplier
International Supplier
od: 34 EUR od: 32 EUR od: 119 EUR od: 220 EUR od: 70 EUR
Alamo
Alamo
od: 35 EUR od: 39 EUR od: 57 EUR
Alamo
Alamo
od: 33 EUR od: 36 EUR

CAL AUTO lokacije najma automobila blizu Hadera

CAL AUTO najam auta na obližnjoj zračnoj luci

CAL AUTO najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Hadera

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Haifa 42.97 km / 26.7 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Hadera Ostvarite povoljne cijene kod CAL AUTO iznajmljivača automobila