CAL AUTO Hadera
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

CAL AUTO Hadera

Bedste udlejningsbiler i Hadera , Israel. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

CAL AUTO Hadera

CAL AUTO biludlejning i Hadera

CAL AUTO i Hadera
CAL AUTO
CAL AUTO
6.5
/10
God
6.9
/10
Samlet værdi for pengene
6.1
/10
Renlighed
6.6
/10
Service ved udlejningsskranke
6.3
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
6.5
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 250+ kundeanmeldelser

Hadera biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Cal-Auto i Hadera blev gennemgået af mere end 250+ kunder med en bedømmelse på 5.5/10. Den billigste bil fra Cal-Auto i Hadera er Fiat Panda i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 19,91 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Israel. Den billigste Økonomi bil fra Cal-Auto i Hadera er tilbydes af Hyundai Getz til 21,07 € pr. dag.

  Dollar-Thrifty er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Hadera med en gennemsnitlig score på 6.9/10 baseret på mere end 500+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Dollar-Thrifty er Suzuki Alto fra Mini biludlejningsklassen til 19,76 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Israel, som er Økonomi, den billigste bil fra Dollar-Thrifty i Hadera er Kia Picanto, prissat til 20,92 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Nissan Micra. Dens pris starter fra 9,64 € pr. dag ved Budget Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.4/10, baseret på over 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Hadera er Suzuki Alto fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 8,72 € pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 6.4/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om CAL AUTO i Hadera

CAL AUTO
Info & Kontakter
Firmanavn: Cal-Auto
Adresse: Levi Eshkol Str, Tel Aviv
Telefon: 972-3-7915090
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Gratis shuttlebus — Biludlejeren stiller en shuttlebus gratis til rådighed til det sted i nærheden af hovedterminalen, hvor du skal hente bilen.
Bedømmelse: 6.5/10, hvilket er God

CAL AUTO biludlejningspriser i Tel Aviv Lufthavn Ben Gurion (TLV)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Cal-Auto
Cal-Auto
fra 27 € fra 28 € fra 61 € fra 80 €
Dollar
Dollar
fra 16 € fra 16 €
Thrifty
Thrifty
fra 30 € fra 25 € fra 41 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 24 € fra 25 € fra 77 € fra 108 € fra 85 € fra 101 €
Europcar
Europcar
fra 22 € fra 26 € fra 105 € fra 130 € fra 52 € fra 49 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 26 € fra 30 € fra 168 € fra 77 € fra 43 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 34 € fra 34 € fra 85 € fra 54 €
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
fra 29 € fra 24 € fra 188 € fra 86 € fra 84 €
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
fra 38 € fra 40 € fra 162 € fra 95 € fra 90 €
Enterprise
Enterprise
fra 25 € fra 26 € fra 189 € fra 118 € fra 64 €
International Supplier
International Supplier
fra 35 € fra 33 € fra 123 € fra 226 € fra 73 €
Alamo
Alamo
fra 36 € fra 40 € fra 59 €
Alamo
Alamo
fra 34 € fra 37 €

CAL AUTO biludlejningssteder i nærheden af Hadera

CAL AUTO biludlejning i lufthavne i nærheden

CAL AUTO biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Hadera

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Haifa 42.97 km / 26.7 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Hadera Få billige priser for CAL AUTO biludlejning