Luxus Autókölcsönzés Tangier
10
00
10
00
Luxus Autókölcsönzés Tangier

Luxus Autókölcsönzés Tangier

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Tangier, Marokkó. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Luxus autókölcsönzés itt: Tangier

FIREFLY in Tangier
FIREFLY
FIREFLY
7.3
/10
Nagyon jó
8
/10
Teljes ár-érték arány
7.4
/10
Tisztaság
6.7
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
6.4
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
100+ felhasználó véleménye alapján

Tangier autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Luxus kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Tangier-ban. A legolcsóbb Luxus kategóriájú autó Tangier-ban a Citroen C5 Exclusive az Thrifty Car Rental-tól. Az ára napi 113,51 USD-tól indul.

  Az Firefly egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Tangier, amelynek átlaga 7.3/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Firefly-tól a Hyundai i10 az Mini kategóriából, amely 33,09 USD / nap.

  Az Marokkó-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Firefly Tangier-ban kezdő áraival a Peugeot 208 már 35,78 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Dacia Logan. Az ára napi 22,49 USD -tól kezdődik az Dollar Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 7.2/10, 1000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Tangier-ban a Hyundai i10 az Wanalou-tól. Az ára csak napi 16,47 USD. Az Wanalou-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 5.8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Luxus autókölcsönzési helyek itt: Tangier

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Exotikus
Exotikus
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
53 USD-tól/től 63 USD-tól/től 157 USD-tól/től 130 USD-tól/től 94 USD-tól/től 86 USD-tól/től
Europcar
Europcar
205 USD-tól/től 263 USD-tól/től 110 USD-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
74 USD-tól/től 64 USD-tól/től 222 USD-tól/től 93 USD-tól/től 133 USD-tól/től
Hire-Group
Hire-Group
117 USD-tól/től 74 USD-tól/től 452 USD-tól/től 211 USD-tól/től 179 USD-tól/től
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
36 USD-tól/től 54 USD-tól/től 131 USD-tól/től 67 USD-tól/től 321 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
44 USD-tól/től 52 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
55 USD-tól/től 81 USD-tól/től 107 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
52 USD-tól/től 57 USD-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
48 USD-tól/től 57 USD-tól/től 85 USD-tól/től 78 USD-tól/től

Luxus autókölcsönzési helyek Tangier közelében

Luxus autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Autókölcsönzés Tangier közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Tangier. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Luxus