Mewah Kereta Sewa Tangier
10
00
10
00
Mewah Kereta Sewa Tangier

Mewah Kereta Sewa Tangier

Kereta sewa terbaik di Tangier, Morocco. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Mewah kereta sewa di Tangier

FIREFLY di Tangier
FIREFLY
FIREFLY
7.3
/10
Sangat Baik
8
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
7.4
/10
Kebersihan
6.7
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
6.4
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Tangier

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta Mewah ditempah secara meluas oleh pelanggan kami di Tangier. Kereta Mewah termurah diberikan oleh Citroen C5 Exclusive dari Thrifty Car Rental di Tangier. Harganya bermula dari USD113.51 sehari.

  Firefly adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Tangier dengan purata skor rating adalah 7.3/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Firefly ialah Hyundai i10, kereta sewa kelas Mini untuk USD33.09 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Morocco, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Firefly di Tangier ialah Peugeot 208, diletakkan harga pada USD35.78 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Dacia Logan. Harganya bermula dari USD22.49 sehari dari Dollar Car Rental, dengan skor rating purata ialah 7.2/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Tangier adalah Hyundai i10 dari Wanalou. Harganya cuma USD16.47 sehari. Wanalou dinilai oleh 500+ pelanggan dengan purata skor rating 5.8/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Mewah harga kereta sewa di Tangier

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
Eksotik
Eksotik
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD53 dari USD63 dari USD157 dari USD130 dari USD94 dari USD86
Europcar
Europcar
dari USD205 dari USD263 dari USD110
Green-Motion
Green-Motion
dari USD74 dari USD64 dari USD222 dari USD93 dari USD133
Hire-Group
Hire-Group
dari USD117 dari USD74 dari USD452 dari USD211 dari USD179
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
dari USD36 dari USD54 dari USD131 dari USD67 dari USD321
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD44 dari USD52
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD55 dari USD81 dari USD107
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD52 dari USD57
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari USD48 dari USD57 dari USD85 dari USD78

Mewah lokasi kereta sewa berhampiran Tangier

Mewah sewa di lapangan terbang dan sekitar

Kereta sewa berhampiran Tangier

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Tangier Dapatkan harga murah untuk kereta sewa Mewah