inchirieri auto Lux în Tangier
10
00
10
00
inchirieri auto Lux în Tangier

inchirieri auto Lux în Tangier

Best rental cars in Tangier, Maroc. No hidden charges. Free cancellation

Închirieri Lux în Tangier

FIREFLY în Tangier
FIREFLY
FIREFLY
7.3
/10
Foarte bun
8
/10
Valoarea pentru bani
7.4
/10
Curățenie
6.7
/10
Servicii la biroul de închirieri
6.4
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 100+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Tangier

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Mașinile Lux sunt des închiriate în Tangier. Cel mai ieftin Lux este oferit de Thrifty Car Rental, Citroen C5 Exclusive. Prețul începe de la 113,51 USD per zi.

  Firefly este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Tangier potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 7.3/10, în urma a peste 100+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Firefly este Hyundai i10 din clasa Mini pentru 33,09 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Maroc, Firefly, oferă în Tangier închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Peugeot 208 la doar 35,78 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Dacia Logan. Prețul începe de la 22,49 USD per zi la Dollar Car Rental, al cărei rating este de 7.2/10, bazat pe peste 1000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Tangier este Hyundai i10 oferită de Wanalou. Prețul acesteia este de doar 16,47 USD pe zi. Wanalou are peste 500+ de recenzii cu un rating de 5.8/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Prețuri pentru închirieri Lux în Tanger

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Van
Van
SUV
SUV
Exotic
Exotic
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 53 USD de la 63 USD de la 157 USD de la 130 USD de la 94 USD de la 86 USD
Europcar
Europcar
de la 205 USD de la 263 USD de la 110 USD
Green-Motion
Green-Motion
de la 74 USD de la 64 USD de la 222 USD de la 93 USD de la 133 USD
Hire-Group
Hire-Group
de la 117 USD de la 74 USD de la 452 USD de la 211 USD de la 179 USD
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
de la 36 USD de la 54 USD de la 131 USD de la 67 USD de la 321 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 44 USD de la 52 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 55 USD de la 81 USD de la 107 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 52 USD de la 57 USD
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 48 USD de la 57 USD de la 85 USD de la 78 USD

Locații închirieri Lux lângă Tangier

Inchirieri auto Lux în aeroporturi apropiate

Închirieri lângă Tangier

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Tangier Prețuri ieftine de închiriat de la Lux