Autókölcsönzés St Barthelemy Gustaf Iii Airport

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

Autókölcsönzés St Barthelemy Gustaf Iii Airport

Legjobb autókölcsönző helyek itt: St Barthelemy Gustaf Iii Airport (SBH), St. Barts. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Autókölcsönzés itt: St Barthelemy Gustaf Iii Airport (SBH), St. Barts

St Barthelemy Gustaf Iii Airport autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A legolcsóbb autókölcsönzés St Barthelemy Gustaf Iii Airport-ban a Chevrolet Spark az AVIS Car Rental-tól. Az ára csak napi 48,21 USD. Az AVIS Car Rental-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

A legjobb autókölcsönző helyek St Barthelemy Gustaf Iii Airport (SBH) közelében

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

St Barthelemy Gustaf Iii Airport Autókölcsönző Szolgáltatók

AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Autókölcsönzés St Barthelemy Gustaf Iii Airport közelében
AVIS Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: St Barthelemy Gustaf Iii Airport
AVIS St Barthelemy Gustaf Iii Airport (SBH)
Előrhetőségek:
Route D209, Saint Jean, 97133
(590) 590 27-71-43
Budget Car Rental
Budget Car Rental
Autókölcsönzés St Barthelemy Gustaf Iii Airport közelében
Budget Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: St Barthelemy Gustaf Iii Airport
BUDGET St Barthelemy Gustaf Iii Airport (SBH)
Előrhetőségek:
Gustavia Airport Terminal, St.Barts
590-590-276630
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
Autókölcsönzés St Barthelemy Gustaf Iii Airport közelében
SIXT Rent A Car autókölcsönző helyszínei ehhez közel: St Barthelemy Gustaf Iii Airport
SIXT St Barthelemy Gustaf Iii Airport (SBH)
Előrhetőségek:
Saint Jean/Gustaf III Airport, Saint Jean/Gustaf III Airport, Saint-Barthelemy, 97133
+590-590-277001
Flizzr
Flizzr
Autókölcsönzés St Barthelemy Gustaf Iii Airport közelében
Flizzr autókölcsönző helyszínei ehhez közel: St Barthelemy Gustaf Iii Airport
FLIZZR St Barthelemy Gustaf Iii Airport (SBH)
Előrhetőségek:
Saint Jean/Gustaf III Airport, Saint-Barthelemy, 97133
+590-590-277001

Egyéb népszerű keresések itt: St Barthelemy Gustaf Iii Airport (SBH)

Most Popular car groups near St Barthelemy Gustaf Iii Airport

Mini car rental at St Barthelemy Gustaf Iii Airport

van picture
Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
 • Chevrolet Spark 4 Places | 1 Bags
 • Hyundai i10 4 Places | 1 Bags
 • Smart ForTwo 4 Places | 1 Bags
 • Smart ForFour 2 Places | 1 Bags

Standard car rental at St Barthelemy Gustaf Iii Airport

van picture
Standard class car rental speaks for itself - you will receive a standard car for core trips or travels between cities. Basically, such machines accommodate 5 passengers and several bags of bags, Ideal to travel by car class standard in four
 • Volkswagen Golf V 5 Places | 4 Bags

SUV rental at St Barthelemy Gustaf Iii Airport

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • Daihatsu Terios 4 Places | 1 Bags

Compact car rental at St Barthelemy Gustaf Iii Airport

van picture
Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
 • Mini Cooper 5 Places | 2 Bags
 • BMW 2 Series Convertible 4 Places | 2 Bags
 • Mini Cooper Convertible 4 Places | 2 Bags

Minivan rental at St Barthelemy Gustaf Iii Airport

van picture
For traveling a large company of 7, 8, or more people recommend renting a cheap minibus. Before you rent a 9-seater bus, make sure that in the country where the minibus is not needed to be rented for a special driver service to manage the 9th local bus.
 • Ssangyong Rodius 9 Places | 2 Bags
 • Suzuki APV 8 Places | 4 Bags

Economy car rental at St Barthelemy Gustaf Iii Airport

van picture
Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
 • Volkswagen Polo 5 Places | 2 Bags

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: St Barthelemy Gustaf Iii Airport (SBH). Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: AVIS, BUDGET, SIXT & FLIZZR