MABI Alingsas
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

MABI Alingsas

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Alingsas, Svédország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

MABI Alingsas

MABI autókölcsönzés itt: Alingsas

MABI in Alingsas
MABI
MABI
8.3
/10
Kiváló
7.6
/10
Teljes ár-érték arány
8.9
/10
Tisztaság
8.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.9
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.5
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Alingsas autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Alingsas-i MABI Car Rentals autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 8.6/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Alingsas-i MABI Car Rentals autókölcsönzőnél a Fiat 500 of Mini osztály. Az ára mindössze 25,07 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Svédország általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az MABI Car Rentals-tól in Alingsas a Opel Astra 32,70 USD-ért naponta.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Alingsas, amelynek átlaga 8.1/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Skoda Citigo az Mini kategóriából, amely 32,52 USD / nap.

  Az Svédország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Europcar Alingsas-ban kezdő áraival a Volkswagen Golf Electric már 38,08 USD-tól elérhető.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a Peugeot 308. Az ára napi 37,28 USD -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 9/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Alingsas-ban a Fiat 500 az MABI Car Rentals-tól. Az ára csak napi 25,07 USD. Az MABI Car Rentals-t 1000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: MABI itt: Alingsas

MABI
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: MABI Car Rentals
Cím: Kilsgatan 5 , 411 04, Göteborg, Sweden
Telefon: +46 31 774 97 00
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 8.3/10, amely Kiváló

MABI autókölcsönzési helyek itt: Göteborg Repülőtér Landvetter (GOT)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
25 USD-tól/től 29 USD-tól/től 81 USD-tól/től 78 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
47 USD-tól/től 58 USD-tól/től 65 USD-tól/től 106 USD-tól/től 56 USD-tól/től 138 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
46 USD-tól/től 37 USD-tól/től 115 USD-tól/től 51 USD-tól/től
Europcar
Europcar
33 USD-tól/től 36 USD-tól/től 120 USD-tól/től 80 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
26 USD-tól/től 38 USD-tól/től 121 USD-tól/től 52 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
36 USD-tól/től 38 USD-tól/től 138 USD-tól/től 92 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
34 USD-tól/től 43 USD-tól/től 87 USD-tól/től
Avis
Avis
258 USD-tól/től
International Supplier
International Supplier
87 USD-tól/től 98 USD-tól/től 153 USD-tól/től 82 USD-tól/től 99 USD-tól/től
Budget
Budget
91 USD-tól/től

MABI autókölcsönzési helyek Alingsas közelében

MABI autókölcsönző helyek a repülőterek körül

MABI autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

MABI autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Alingsas közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Boras 33.5 km / 20.81 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Alingsas. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: MABI