MABI Alingsas
10
00
10
00
 Najam automobila

MABI Alingsas

Najbolji najam auta na/u Alingsas, Švedska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

MABI Alingsas

MABI najam auta na/u Alingsas

MABI u Alingsas
MABI
MABI
8.3
/10
Odlično
7.6
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.9
/10
Čistoća
8.5
/10
Usluge unajmitelja
7.9
/10
Proces preuzimanja automobila
8.5
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Alingsas

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila MABI Car Rentals u Alingsas pregledalo je 1000+ kupacai ocijenilo 8.6/10. Najjeftiniji automobil od MABI Car Rentals u Alingsas je Fiat 500 iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 25,07 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Kompaktan u Švedska. Najjeftini Kompaktan automobil od MABI Car Rentals u Alingsas predstavlja Opel Astra za 32,70 USD po danu.

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Alingsas s prosječnom osjenom od 8.1/10, na temelju 2000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Skoda Citigo iz Mini klase za 32,52 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Švedska, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Alingsas za Volkswagen Golf Electric, po cijeni od 38,08 USD po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan Peugeot 308. Njena cijena počinje već od 37,28 USD po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 9/10 na temelju 2000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Alingsas je za Fiat 500 koju pruža MABI Car Rentals. Cijena je samo 25,07 USD po danu. MABI Car Rentals je ocijenilo 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o MABI na Alingsas

MABI
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: MABI Car Rentals
Adresa: Kilsgatan 5 , 411 04, Göteborg, Sweden
Telefon: +46 31 774 97 00
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.
Ocjena: 8.3/10, nalazi se na Odlično

MABI cijene najma automobila na/u Göteborg Zračna Luka Landvetter (GOT)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
od: 25 USD od: 29 USD od: 81 USD od: 78 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 47 USD od: 58 USD od: 65 USD od: 106 USD od: 56 USD od: 138 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 46 USD od: 37 USD od: 115 USD od: 51 USD
Europcar
Europcar
od: 33 USD od: 36 USD od: 120 USD od: 80 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 26 USD od: 38 USD od: 121 USD od: 52 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 36 USD od: 38 USD od: 138 USD od: 92 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 34 USD od: 43 USD od: 87 USD
Avis
Avis
od: 258 USD
International Supplier
International Supplier
od: 87 USD od: 98 USD od: 153 USD od: 82 USD od: 99 USD
Budget
Budget
od: 91 USD

MABI lokacije najma automobila blizu Alingsas

MABI najam auta na obližnjoj zračnoj luci

MABI najam auta na kolodvorima

MABI najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Alingsas

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Boras 33.5 km / 20.81 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Alingsas Ostvarite povoljne cijene kod MABI iznajmljivača automobila