INTERNATIONAL Bodrum Milas Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

INTERNATIONAL Bodrum Milas Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Bodrum Milas Repülőtér (BJV), Törökország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

INTERNATIONAL Bodrum Milas Repülőtér

INTERNATIONAL bérlés Bodrum Milas Repülőtér

INTERNATIONAL in Bodrum Milas Repülőtér
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
5.4
/10
Közepes
5.2
/10
Teljes ár-érték arány
3
/10
Tisztaság
6.3
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
5.9
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
6.3
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Bodrum Milas Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Bodrum Milas Repülőtér-i International Supplier autókölcsönzőt 50+ ügyfelünk értékelte 5.4/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Bodrum Milas Repülőtér-i International Supplier autókölcsönzőnél a Volkswagen Polo of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 36,83 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Törökország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az International Supplier-tól in Bodrum Milas Repülőtér a Volkswagen Polo 36,83 EUR-ért naponta.

  Az Budget Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Bodrum Milas Repülőtér, amelynek átlaga 8.6/10, 1000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Budget Car Rental-tól a Fiat Linea az Ferdehátú kategóriából, amely 21,62 EUR / nap.

  Az Törökország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Budget Car Rental Bodrum Milas Repülőtér-ban kezdő áraival a Renault Clio már 26,83 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó Goldcar-tól van ( 6.3/10-en 500+-re értékelték), Amely nem más mint a Ford Fiesta, melynek ára 23,70 EUR /nap.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Renault Clio. Az ára napi 18,89 EUR -tól kezdődik az Circular Car Hire-tól, melynek átlag értékelése 8.3/10, 1000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Bodrum Milas Repülőtér-ban a Fiat Panda az Goldcar-tól. Az ára csak napi 13,64 EUR. Az Goldcar-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.3/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: INTERNATIONAL itt: Bodrum Milas Repülőtér

INTERNATIONAL
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: International Supplier
Cím: Domestic Terminal, Please note - flight number mandatory, Mugla, 48000
Telefon: +90-252-5590340
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 5.4/10, amely Közepes

Autókölcsönzés Bodrum Milas Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Bodrum Milas Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: INTERNATIONAL