THRIFTY Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

THRIFTY Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér (DWC), Egyesült Arab Emírségek. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

THRIFTY Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér

THRIFTY autókölcsönzés itt: Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér

Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér-i Thrifty Car Rental autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér-i Thrifty Car Rental autókölcsönzőnél a Ford Figo of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 22,44 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Egyesült Arab Emírségek általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Thrifty Car Rental-tól in Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér a Ford Figo 22,44 EUR-ért naponta.

  Az Dollar Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér, amelynek átlaga 6/10, 1000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Dollar Car Rental-tól a Ford Figo az Mini kategóriából, amely 13,82 EUR / nap.

  Az Egyesült Arab Emírségek-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Dollar Car Rental Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér-ban kezdő áraival a Toyota Yaris már 27,25 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Chevrolet Aveo. Az ára napi 20,42 EUR -tól kezdődik az Europcar-tól, melynek átlag értékelése 0/10, + értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér-ban a Suzuki Swift az AVIS Car Rental-tól. Az ára csak napi 12,38 EUR. Az AVIS Car Rental-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: THRIFTY itt: Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér

THRIFTY
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Thrifty Car Rental
Cím: Al Maktoum International Airport, Terminal Rental Counter, Jebel Ali, Dubai
Telefon: 00971 (0) 4 8879520 //00971 (0) 4 8879479
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.

THRIFTY autókölcsönzési helyek itt: Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Exotikus
Exotikus
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
28 EUR-tól/től 22 EUR-tól/től 261 EUR-tól/től 106 EUR-tól/től 88 EUR-tól/től 41 EUR-tól/től 49 EUR-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
14 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 61 EUR-tól/től 115 EUR-tól/től 95 EUR-tól/től 42 EUR-tól/től 150 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
12 EUR-tól/től 31 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 30 EUR-tól/től 26 EUR-tól/től 104 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
28 EUR-tól/től 69 EUR-tól/től 101 EUR-tól/től 112 EUR-tól/től 83 EUR-tól/től
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
363 EUR-tól/től 211 EUR-tól/től 151 EUR-tól/től 227 EUR-tól/től 211 EUR-tól/től 227 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
15 EUR-tól/től 31 EUR-tól/től 264 EUR-tól/től 95 EUR-tól/től 168 EUR-tól/től 38 EUR-tól/től
White-And-Black
White-And-Black
65 EUR-tól/től 140 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
20 EUR-tól/től 20 EUR-tól/től 32 EUR-tól/től 61 EUR-tól/től 46 EUR-tól/től 28 EUR-tól/től

THRIFTY autókölcsönzési helyek Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér közelében

THRIFTY autókölcsönző helyek a repülőterek körül

THRIFTY autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Dubai 43.5 km / 27.03 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: THRIFTY